
اصفهان – خبرنگار جوان:فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به وجود ظرفیتهای علمی و پژوهشی در اصفهان از بومی شدن دانش پلیسی طی آیندهای نزدیک در این استان خبر داد.
سردار سید حمید صدرالسادات فرمانده انتظامی استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: از مهمترین موضوعاتی که امروزه مورد توجه مسئولان کشور قرار گرفته است بومی کردن تولید علم و دانش متناسب با نیازهای هر منطقه است.
وی افزود: با توجه به ظرفیتهای علمی و پژوهشی که در استان اصفهان وجود دارد در نظر داریم تا در آیندهای نزدیک دانش پلیسی خود را بومی کرده و از محققان و پژوهشگران خوب استان برای موفقیت در اجرای ماموریتها استفاده نماییم.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه در عصر امروز مجرمان با استفاده از ابزار و فناوری جدید دست به جرم میزنند تصریح کرد: در این شرایط پلیس برای اینکه بتواند امنیت را برقرار و آن را در جامعه پایدار نماید نیازمند دستیابی به دانش و اطلاعات روز و استفاده از ظرفیتها ی علمی میباشد که در این خصوص از دوسال گذشته تا کنون نیروی انتظامی با گسترش دفاتر تحقیقات کاربردی در سطح استانها در این امر گام موثری را برداشته است.
سردار صدرالسادات، با مهم ارزیابی کردن مقوله احساس امنیت در بین مردم اظهار داشت:امروز برای اینکه مقوله احساس امنیت در اذهان عمومی شکل بگیرد باید کارهای کارشناسی و تحقیقاتی گستردهای از سوی محققان و پژوهشگران انجام شود.