
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، ژنرال "استنلی مککریستال " که به طرز اساسی قوانین جنگ در افغانستان را تغییر داد، پس از یکسال از سمت خود برکنار شد و "باراک اوباما " رئیسجمهوری آمریکا ژنرال "دیوید پترائوس " رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه و آسیای مرکزی را به عنوان جانشین وی نامزد کرد.
بر اساس این گزارش، استعفای مک کریستال به دنبال انتشار مقالهای که در مجله "رولینگ استون " به چاپ رسید صورت گرفت. در آن مقاله مککریستال از اعضای دولت اوباما و ائتلاف ناتو انتقاد کرده بود.
روز گذشته ژنرال استنلی مک کریستال تحت فشار شدید باراک اوباما استعفانامه خود را به باراک اوباما ارائه داد.
اوباما از مک کریستال خواسته بود تا برای ارائه برخی توضیحات، به صورت حضوری در نشست ماهانه کاخ سفید درباره افغانستان و پاکستان شرکت کند.
اوباما از مک کریستال خواهد خواست تا در مورد اظهارات غیرمسئولانهاش توضیح دهد.