کد خبر: 395706
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۰
انتقام از شکست در جنگ 33 روزه


یک روزنامه لبنانی فاش کرد که رژیم صهیونیستی برای انتقام از شکست در جنگ 33 روزه و برای حفظ موجودیت خود قصد دارد به لبنان حمله کند و خود را برای چنین جنگی آماده می‌کند.
به گزارش فارس، روزنامه لبنانی المستقبل در خبری فاش کرد که رژیم صهیونیستی قصد دارد در ادامه سیاست‌های تجاوزکارانه خود به لبنان حمله کند.
المستقبل نوشت: نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهوری فرانسه در دیدار روز 28 ماه گذشته با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر دشمن [رژیم صهیونیستی]، از وی خواسته است تا پیش از حمله به لبنان پاریس را در جریان بگذارد تا نیروهای فرانسوی حاضر در مرز لبنان که در قالب نیروهای حافظ صلح سازمان ملل فعالیت می‌کنند، آسیبی نبینند.

تلاش روسیه برای فروش اس ـ300 به ترکیه
یک رسانه غربی در گزارشی از تمایل و تلاش روسیه برای فروش سامانه موشکی اس ـ300 به ترکیه با وجود پایبند نبودن روس‌ها به تعهدات خود در قبال ایران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونایتدپرس اینترنشنال، «آناتولی ایزایکین»، رئیس بخش صادرات تسلیحات نظامی روسیه اعلام کرد: پس از منتفی شدن تحویل سامانه اس ـ300 به ایران، مسکو علاقه‌مند به تحویل دادن آن به ترکیه بوده و حتی حاضر است سامانه اس ـ400 را که نوع پیشرفته‌تر اس ـ300 است، به آنکارا تحویل بدهد.
وی افزود: ارتش ترکیه همواره تمایل زیادی برای در اختیار داشتن سامانه‌های اس ـ300 و اس ـ400 داشته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار