کد خبر: 394150
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۶
چاوز:
رئیس‌جمهور ونزوئلا از سیاست باراک اوباما، رئیس‌جمهور امریکا انتقاد کرد و گفت: او هیچ اقدام جدیدی صورت نداد و باید امپریالیست بودن امریکا را فراموش کند و بلند‌پروازی‌هایش را که سعی دارد بر جهان حکومت کند، کنار بگذارد.
به گزارش ایسنا، هوگو چاوز، افزود: دوست دارم به گزارش‌های حقوق بشر در خصوص تجاوزات اسراییل در فلسطین و کشتار کودکان و زنان بی‌گناه در فلسطین که با حمایت امریکا صورت می‌گیرد، توجه و به آنها پرداخته شود.
رئیس جمهور ونزوئلا در واکنش به انتقادهای معارضان که وی را «دیکتاتور» می‌نامند، گفت:‌هیچ کشوری در جهان به اندازه‌ ونزوئلا دموکرات نیست.
وی افزود: ونزوئلا از استقلال قضایی برخوردار است و دلیل این امر محاکمه تعدادی از وزیران سابق است که در حال حاضر به اتهام فساد و فعالیت‌های غیر قانونی تجاری در زندان به سر می‌برند.
وی ادامه داد: به‌رغم این‌که من با انتقادهای عدیده‌ای از سوی رسانه‌ها روبرو هستم اما بر اساس دموکراسی عمل می‌کنم و هر کسی را در اهانت به خویش و به استهزا گرفتنم، آزاد می‌گذارم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار