کد خبر: 392222
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۴
بیست و یکمین سالگرد ارتحال حضرت روح الله (ره) با شکوه تر از هر سال برگزار می شود



همزمان با بیست و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) اقشار مختلف مردم و سازمان ها و دستگاه های مختلف به همراه آحادجامعه خود را برای برگزاری مراسمی باشکوه آماده می کنند.
به گزارش «جوان» امسال برنامه های بزرگداشت بیست و یکمین سالگرد حضرت امام(ره) از حال و هوای خاصی برخورداراست ،همزمانی 14 خرداد با روز جمعه و برگزاری نمازجمعه به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی از یک طرف و تشکیل کمیته های مردمی از سوی دیگر از جمله ویژگی های برنامه های امسال است.

حرکت کاروان های مردمی برای تجدید میثاق دوباره با امام(ره)

ده ها هزارنفر از مردم شهرهای مختلف کشور در قالب کاروان های پیاده و سواره برای شرکت در مراسم سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حرکت خود را از روز های گذشته به سمت مرقد مطهر امام خمینی آغاز کردند.
گزارش های رسیده از خبرنگاران «جوان» از سراسر کشور حاکی از این است که اقشار مختلف مردم در قالب
کاروان های پیاده،دوی امدادی و دوچرخه سوار به سمت حرم حضرت امام در حرکت هستند و تا به امروز تعداد زیادی از این کاروان ها در اماکن پیش بینی شده اسکان یافته اند.

تمام دستگاه‌های اجرایی آماده یک مراسم ویژه و باشکوه هستند

تمامی سازمان ها و دستگاه های اجرایی آماده برگزاری یک مراسم ویژه و با شکوه هستندبه صورتی که وزارت کشور با چهار معاونت امنیتی، عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و حوادث غیرمترقبه و با محوریت استانداران در سراسر کشور کار برنامه‌ریزی و تدارک و سیاست‌گذاری اجرایی مراسم را بر عهده دارد،ازطرف دیگر نیروهای نظامی و انتظامی کشور، دستگاه قضایی کشور، مجلس شورای اسلامی و همه‌ طیف‌های وفادار به امام(ره) برای مراسم روز 14 خرداد آماده می‌شوند.

آمادگی کامل ناوگان حمل و نقل شهری برای انتقال زائران

هر ساله همزمان با مراسم ارتحال حضرت امام بخش های مختلف حمل و نقل عمومی برای انتقال زائران به حرم امام و بازگشت به مبادی اولیه بسیج می شوند ،امسال هم بنا برگفته های مسئولان شهری ناوگان حمل و نقل شهری تهران برای جابه‌جایی بیش از 2 میلیون زائر آمادگی دارد.
شرکت مترو با اعزام هر 5 دقیقه یک قطار به سمت ایستگاه حرم مطهر، مسافران را در تمامی خطوط از بامداد چهاردهم خرداد به صورت رایگان به حرم مطهر انتقال داده و پس از پایان مراسم نیز مسافران را از سه ایستگاه حرم مطه ناوگان اتوبوسرانی تهران از مجموع 6 هزار اتوبوس بخش خصوصی و عمومی، 5 هزار دستگاه برای سرویس‌دهی به زائران حرم مطهر اختصاص یافته که از جمله می‌توان به یک هزار دستگاه اتوبوس که در 8 میدان اصلی شهر مستقر خواهند شد و 500 دستگاه اتوبوس که از مساجد و ایستگاه راه‌آهن به سمت حرم مطهر حرکت می‌کنند، اشاره کرد.
72 نقطه شهر از جمله 8 میدان مهم امام خمینی (ره)، رسالت، خراسان، پایانه خاوران، شهر ری، بازار دوم نازیآباد، انقلاب اسلامی و آزادی به این منظور در نظر گرفته شدهاند که اتوبوسها در این نقاط از ساعات ابتدای بامداد به سمت حرم مطهر حرکت می‌کنند و در پایان مراسم به مبادی اولیه باز خواهد گشت.

وحدت نقطه مشترک تمامی برنامه ها

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری دبیر ستاد بزرگداشت بیست و یکمین سالگرد حضرت امام (ره) گفت :همه ساله انتظار این وجود دارد که مراسم ارتحال امام (ره) باشکوه‌تر از سال قبل برگزار شود وهر سال بزرگداشت امام(ره) یک دستاورد و پیام خاص خود را داشته است .
وی با بیان اینکه برنامه های امسال بر مبنای پیام وحدت و همدلی همه‌ وفاداران به امام(ره)، نظام و ولایت برنامه ریزی شده است ،گفت : این روزها دعوت به وحدت یک نیاز فکری، ملی، اجتماعی، سیاسی و انقلابی است.

برنامه های فرهنگی-اجتماعی در کنار مراسم بزرگداشت

اما همانند سال های گذشته اجرای برنامه های فرهنگی –اجتماعی با محوریت شناخت اهداف والای امام و انقلاب در دستور کار ستاد بزرگداشت سالگرد حضرت امام قرارگرفته است که سازمان های مختلفی نظیرشهرداری،سازمان تبلیغات اسلامی و کمیته های مردمی اجرای این برنامه ها را عهده دار هستند.
ایازی معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران از برپایی 6 فرهنگسرای موقت در جوار حرم امام در مراسم بزرگداشت خبر داده است که در این فرهنگسراها برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی برای اقشارمختلف با محوریت آشنایی با آرمان های حضرت امام اجرا خواهدشد.

بزرگداشت حضرت امام در خارج از کشور

مراسم های بزرگداشت حضرت امام تنها مختص داخل کشور نیست و مسلمانان وارادتمندان حضرت امام در کشور های دیگر هم در روز 14 و 15 خردادماه برنامه های ویژه ای برگزار می کنند .
گزارش های رسیده حاکی از برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت امام (ره)در کشور های عراق ،سوریه،آنکارا،مالزی ،افغانستان،پاکستان،سودان وبسیاری از کشور های منطقه و جهان است و می توان گفت که همگان در داخل و خارج از کشور خود را برای با شکوه ترین مراسم سالگرد حضرت امام و مانور وحدت و یکپارچگی در تجدید میثاقی دیگر آماده می کنند.









نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار