کد خبر: 391632
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۲
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح در واکنش به اقدام جنايتکارانه نظاميان صهيونيستي در حمله به ناوگان آزادي با بيان اينکه يک انتفاضه جهاني عليه اسراييل اشغالگر در حال شکل‌گيري است، افزود: کشورهاي مسلمان و کشورهاي عربي بايد پيشتاز انتفاضه جهاني عليه غده سرطاني اسراييل باشند. سردار سرتيپ پاسدار سيد مسعود جزايري در واکنش به اقدام جنايتکارانه نظاميان صهيونيستي در حمله به ناوگان آزادي اظهار داشت: حمله وحشيانه صهيونيست‌ها به کشتي‌هاي کمک‌رسان، اوج ضعف و درماندگي و استيصال رژيم اشغالگر قدس به حساب مي‌آيد. اين مساله همچنين بيانگر بن‌بستي است که حاکمان نامشروع رژيم صهيونيستي در برابر مقاومت مردم فلسطين و غزه، حماس و جهاد اسلامي، دچار آن شده‌اند.
سردار جزايري در ادامه گفت: به نظر مي‌رسد جنايتکارانه اسراييل غاصب عواقب شومي براي اين غده سرطاني خواهد داشت البته لازمه آن يک بسيج جهاني و بين‌المللي است و اکنون نوبت گروه‌هاي حقوق بشري، گروه‌هاي آزادانديش، دولت‌هاي مستقل و وظيفه همه مردم جهان در کشورهاي مختلف است که با حضور در خيابان ها و مجامع عليه اين جنايت کم‌نظير دست به اعتراض بزنند.
معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح تاکيد کرد: بايد همه منافع اسراييل اشغالگر مورد تعرض قرار گيرد و يک خواست عمومي به شکل اعتراضات جهاني شکل بگيرد تا سازمان ملل مجبور شود عليه جهايت صهيونيستي دست به اقدامي جدي بزند، همچنين دولت‌ها توسط مردم بايد تحت فشار قرار گيرند تا روابطشان را با اين رژيم جعلي قطع کنند.
وي اظهار داشت: برداشت بنده اين است که يک انتفاضه جهاني عليه اسراييل اشغالگر در حال شکل‌گيري است و کشورهاي مسلمان و کشورهاي عربي بايد پيشتاز انتفاضه جهاني عليه غده سرطاني اسراييل باشند.
جزايري گفت: مردم کشورهاي منطقه اين مطالبه جدي را بايد از دولت‌هايشان داشته باشند و با مظلومان فلسطيني و مردم غزه به‌طور عملي اظهار همدردي کنند و در برطرف کردن ظلم بزرگي که بر مردم غزه مي‌شود، اقدامي همه‌جانبه، فراگير و مستمر و کارساز انجام دهند و اکنون که رژيم صهيونيستي در موضع ضعف و ناتواني قرار دارد، بهترين فرصت است تا اين انحطاط از سرعت بيشتري برخوردار بشود.
وي در پايان تاکيد کرد: بايد يک برنامه‌ريزي براي عزاي عمومي جهاني صورت گيرد. من از NGOهاي بشردوستانه و ضدجنگ و صلح‌طلب دعوت مي‌کنم به اين اقدام جهاني کمک و براي آن برنامه‌ريزي کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار