کد خبر: 390294
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۰
آیت‌الله آملی لاریجانی گفت: بیانیه اخیر ایران سنگ محکی برای کشورهای مدعی غربی به ویژه آمریکا است که مشخص می‌کند آیا ‌به دنبال تعامل سازنده در بحث انرژی هسته‌ای هستند یا ‌قصد‌ شیطنت و شرارت علیه ایران دارند.
به گزارش روابط عمومی قوه قضاییه، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با اشاره به بیانیه اخیر تهران گفت: ملت و مسئولان جمهوری اسلامی ایران به تبعیت از رهبر معظم انقلاب یک قدم از اهداف هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنند و اگر کشورهای غربی به ویژه آمریکا در این خیال هستند که ایران عقب خواهد نشست، باید بدانند که ایران هرگز تن به این کار نخواهد داد.
وی افزود: امیدواریم گام اخیری که جمهوری اسلامی ایران در مسئله هسته‌ای برداشته است، موجب عزت و سربلندی بیشتر ملت بزرگ ایران شود.
رئیس قوه قضاییه موفقیت‌های هسته‌ای ایران را نمونه‌ای از استقامت در راه رسیدن به اهداف و ارزش‌های انقلاب با تکیه بر معنویات و قدرت‌الهی و موجب پیروزی و موفقیت‌های چشمگیر دانست و گفت: بیانیه اخیر ایران سنگ محکی برای کشورهای مدعی غربی به ویژه آمریکا است که مشخص می‌کند آیا آنان به دنبال تعامل سازنده در بحث انرژی هسته‌ای هستند یا اینکه تنها به فکر منافع خود هستند و قصدشان شیطنت و شرارت علیه ایران است؟
آملی لاریجانی تأکید کرد: آمریکا و سایر کشورهای غربی باید به فکر یک تعامل سازنده و توافق احترام‌آمیز با ایران باشند و از بازی در مسئله هسته‌ای ایران دست بردارند.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به سالروز آزاد سازی خرمشهر گفت: پیروزی بزرگ مردم انقلابی ایران در جریان آزادسازی خرمشهر معجزه‌ای بود که موجب عزت و سربلندی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران شد.
رئیس قوه قضاییه آزادسازی خرمشهر را نشانه قدرت ایمان دانست و افزود: برحسب دیدگاه‌های مادی، کشوری که در آغازین روزهای پس از انقلاب عظیم خود قرار دارد و هنوز ساختارهای سیاسی، اجتماعی و مهمتر از همه نظامی آن در ابتدای راه است، نمی‌توانست در چنین نبردی به پیروزی برسد، اما از نگاه معنوی و با توکل بر خداوند، چنین پیروزی‌هایی غیر‌ممکن نیست و این پیروزی که وعده الهی بود محقق شد.
در ادامه‌، مسئولان عالی قضایی‌ به بحث و بررسی پیرامون تشکیل شورای عالی نظارت و بازرسی در قوه قضاییه پرداختند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار