کد خبر: 389528
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۶
رییس انجمن دفاع ازحقوق معلولان:



رییس انجمن دفاع از حقوق معلولان ضمن اشاره به قانون جامع حمایت از حقوق معلولان و استخدام سه درصدی دستگاه‌های دولتی از میان افراد دارای معلولیت، گفت: آموزش و پرورش در حالی برای استخدام 40 هزار نفر نیرو اقدام کرده است که بر اساس قانون جامع باید 3 درصد از استخدامی‌های وزارتخانه‌های دولتی از بین معلولان باشد، حال آن که آموزش و پرورش در استخدام خود شرط صحت جسمانی را منظور کرده است و این بدان معناست که این وزارتخانه از پذیرش معلولان خودداری می‌کند.

علی همت محمودنژاد در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» ایسنا، از وزیر رفاه و تامین اجتماعی خواست تا موضوع حق سه درصد استخدام معلولان را در هیات دولت برای آموزش و پرورش پیگیری و اجرایی کند.

رییس انجمن دفاع از حقوق معلولان در عین حال تاکید کرد: چنان چه آموزش و پرورش از این موضوع سرباز زند، با ارائه لایحه‌ای از آموزش و پرورش به دیوان عدالت اداری شکایت خواهیم کرد، چرا که یک معلول دارای مدرک کارشناسی ارشد که تا مرحله استخدام و دریافت کد پرسنلی در آموزش و پرورش پیش رفته، نباید به دلیل معلولیت جسمانی از استخدام منع شود.



نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار