
محمود احمدی نژاد رئیسجمهور کشورمان صبح امروز یکشنبه در مراسم روز 29 فروردین روز ارتش طی سخنانی با اشاره به حضور نظامیان بیگانه درمنطقه خلیج فارس گفت: تامین امنیت در منطقه نیازی به نیروهای بیگانه ندارد . آنها اگر خیلی هنر دارند امنیت کشورهای خود را حفظ کنند.
به گزارش واحد مرکزی خبر رییس جمهور افزود: آنها باید منطقه ما را ترک کنند و این یک خواهش نیست بلکه دستور و اراده ملتهای منطقه است.
رئیسجمهور در ادامه اظهار داشت:آنها باید به خانههای خود بازگردند و اداره منطقه را به ملتهای منطقه واگذار کنند.
رئیس جمهور گفت: تجربه نشان داده است که حضور و دخالت بیگانگان منشاء اصلی کدورت ها، فاصله ها و ناامنی ها در منطقه ماست.
احمدی نژاد در ادامه سخنانش در مراسم روز ارتش افزود: البته علت حضور آنها در منطقه ما کاملا روشن است.
رئیس جمهور گفت: گرچه آنها به بهانه های عوام فریبانه و با شعارهای دروغین، لشکرکشی ها و دخالت های خودشان را توجیه می کنند اما امروز بر همگان روشن شده است که علت اصلی حضور آنان، تسلط بر منابع، ذخایر، فرهنگ و استعدادهای عظیم منطقه سرنوشت ساز خاورمیانه است.
احمدی نژاد افزود: علت ناامنی ها نیز از این نیت پلید و اندیشه شیطانی و اراده استکباری آنهاست.
رئیس جمهور گفت: تجربه نشان داده است که حضور آنها جز ناامنی، جنگ، کشتار، فاصله و کینه ورزی به ارمغان نیاورده است.
احمدی نژاد افزود: برای ایجاد امنیت در منطقه هیچ نیازی به حضور نیروهای بیگانه نیست.
رژیم صهیونیستی در سراشیبی سقوط
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در مراسم روز ارتش افزود: اجازه بدهند که ملت های منطقه و ملت فلسطین تکلیف خود را با آنان روشن کنند.
وی اضافه کرد: امروز بر عقلای عالم روشن شده است که این رژیم از اجرای برنامه هایی که برایش تدارک دیده اند و از اجرای نقشی که برای هموارکردن راه تسلط مستکبران بر منطقه باید ایفا می کرد عاجز شده است.
احمدی نژاد گفت: امروز هزینه های این رژیم برای مستکبران و حامیانش بر منافع او پیشی گرفته است.
رئیس جمهور افزود: این به نفع خود آنهاست که دست از حمایت از کشتارها و جنایت ها و تجاوزهای رژیم جعلی بردارند.
احمدی نژاد افزود: جای تعجب است که بعضی ها سرنوشت خود را با سرنوشت رژیم رو به اضمحلال گره می زنند، آنان اشتباه می کنند.
رئیس جمهور تاکید کرد: این رژیم در سراشیبی سقوط قرار دارد.
رییس جمهور گفت: من از حامیان، برپاکنندگان و پشتیبانی کنندگان رژیم صهیونیستی می خواهم که دست از حمایت از این رژیم بردارند.
ارتش فرزند برومند ملت
رئیس جمهور گفت: آنها اگر خیلی هنر دارند کشورهای خودشان را اداره و امنیت خودشان را حفظ کنند.
رئیس جمهور گفت: این خواهش و درخواست نیست، این اراده ملت های منطقه است که پس از شصت و چند سال ریشه این جرثومه فساد و عامل اصلی ناامنی در منطقه برکنده شود.
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود در روز ارتش افزود: اگر کسانی مدعی هستند که به امنیت منطقه کمک کنند اولا باید بساط نظامی خود را از منطقه برچینند و در ثانیا دست از حمایت این رژیم آدم کش بردارند.
وی اضافه کرد: امروز به فضل الهی ملت ایران متحد، مومن و پیوسته به ولایت و امامت است و ارتش و همه نیروهای مسلح تجلی عزت و اقتدار ملت ایران هستند.
رئیس جمهور در ادامه گفت: ارتش فرزند برومند ملت است، ملت ایران خدایی است پس ارتش ما خدایی است.
وی افزود: ارتش امروز برآمده از فداکاری ها، مجاهدت ها و شهادت ها و جانبازی های مجاهدانی است که درراه صیانت از استقلال، سرزمین وشرف ملت ایران از همه هستی خود گذشتند.
احمدی نژاد گفت: اگر مجاهدت پاکباختگان نبود اگر تلاش فداکارانه فرماندهان، مدیران و سربازان و تک تک عناصر ارتش نبود امروز ارتش ما در این حد از اقتدار و توانمندی نبود.
رئیس جمهور گفت: مأموریت بزرگ ارتش حفظ کشور، دفاع از مرزها و دفع تجاوزات احتمالی است.
احمدی نژاد در ادامه سخنانش در مراسم روز ارتش افزود: به لطف خدا در طول 31 سال، ارتش روند رو به رشد و حرکت متعالی را ادامه داده و تصویر امروز ارتش با 30 سال قبل، فاصله از زمین تا آسمان است.
رئیس جمهور اضافه کرد: امروز ارتش پشتوانه اصلی ملت در کنار ملت و در دل ملت مهربان و مؤمن ایران است.
احمدی نژاد گفت: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با ایمان و توکل به خدا در همه زمینه ها به سرعت در حال پیشرفت و تأمین نیازهای دفاعی کشور است.
رئیس جمهور افزود: دستاوردهای فرماندهان و مجاهدان ارتش، دستاوردهای افتخار آمیز است.
وی اضافه کرد: امروز ارتش نماد توانستن است و عبارت الهی" می توانیم " را هر روز ترنم و در فضای عمومی کشور جاری می کند.
احمدی نژاد افزود: خیلی روشن است که آنها را باید منطقه ما راترک کنند و این یک خواهش و یا یک استدعا نیست بلکه این دستور و فرمان ملت های منطقه است.
رئیس جمهور گفت: اراده ملت های منطقه این است که آنها باید به خانه های خودشان برگردند و اداره منطقه را به ملت ها و دولت های منطقه واگذار کنند.
احمدی نژاد افزود: اساس تاسیس رژیم صهیونیستی در منطقه ما هم با هدف تسلط بر منطقه و پیشبرد برنامه های استکبار و استعمار طراحی شده است.
رئیس جمهور گفت: این رژیم از عوامل اصلی برپایی فتنه ها و درگیری ها در منطقه ماست.
رئیس جمهور گفت: امروز ارتشیان ما، مردانی مومن، شجاع، حق طلب، عدالت جو و آماده فداکاری در راه آرمان های بلند ملت ایران و فرماندهی معظم کل قوا هستند.
احمدی نژاد در ادامه سخنانش در مراسم روز ارتش افزود: ارتش قدرتمند ایران، نقش بی بدیلی در استقرار امنیت و برقراری تعادل در منطقه ما دارد و قدرت ارتش قدرت بازدارندگی است.
وی خطاب به ارتشیان گفت: سرمایه اصلی شما در ایمان شماست و تفاوت اصلی شما با دیگران و ارتش های دنیای مادی و استکباری در ایمان، اخلاص، ولایتمداری و در عشق شما به ارزش ها و آرمان های الهی و فداکاری شما در 8 سال دفاع مقدس گواهی بر این حقیقت است.
احمدی نژاد افزود: روز ارتش را به همه شما و همه نیروهای مسلح و همه ملت های آزاده جهان تبریک عرض می کنم و یاد شهیدان و جانبازان، آزادگان و امام شهیدان را گرامی می دارم.
رئیس جمهور در پایان از همه ارتشیان که در حفظ، آمادگی، پیشبرد امور و پیگیری آموزش های پیشرفته و در ساخت و تولید تجهیزات مورد نیاز تلاش و فداکاری می کنند، تشکر کرد.