
به گزارش موبنا به نقل از موبايل بورن، بر اساس گزارش J.D.Power&Associates در ميان گوشي هاي هوشمند و معمولي کاربران گوشي هاي مجهز به صفحه نمايش لمسي بيشترين ميزان رضايت را دارند. از هر يک هزار کاربر گوشي هوشمند مجهز به صفحه نمايش لمسي، 771 نفر از گوشي خود رضايت داشته اند. رضايت کاربران گوشي هاي در رده متوسط مجهز به صفحه نمايش لمسي 756 مورد گزارش شده است.
بر اساس اين گزارش 30 درصد کاربران گوشي هاي معمولي از طراحي فيزيکي، 20 درصد از ويژگي ها و 20 درصد از باتري اين گوشي ها راضي بوده اند. 26 درصد کاربران گوشي هاي هوشمند از سهولت عملکرد، 24 درصد از سيستم عامل، 23 درصد از طراحي فيزيکي، 19 درصد از ويژگي ها و 8 درصد از باتري اين گوشي ها راضي بوده اند.
ميان توليد کنندگان گوشي هاي هوشمند، شرکت اپل با 810 امتياز بالاترين ميزان رضايت، شرکتRIM با 741 امتياز، HTC با 727 امتياز، سامسونگ 724، نوکيا 720 و پالم 712 امتياز، رتبه هاي برتر را به دست آوردند. ميان توليد کنندگان ديگر، ال جي با 729 امتياز بالاترين ميزان رضايت را در ميان کاربران از گوشي هاي مجهز به صفحه نمايش لمسي از آن خود کرد. سانيو 712، سامسونگ 703، کيوسرا 693، موتورولا 685 ، سوني اريکسون 683 و نوکيا 667 امتياز به دست آوردند.