کد خبر: 1385116
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۲
ق با گسترش تنش‌ها در خاورمیانه و افزایش فشار بر آبراهه‌های بین‌المللی، قیمت جهانی نفت برنت وارد مرز ۱۱۰ دلار در هر بشکه شد.

جوان آنلاین: قیمت نفت خام برنت، با گسترش نگرانی‌ها از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه که به فشار بیشتر بر عرضه منجر می شود، برای نخستین بار از ماه مه به آستانه ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید.

این در حالی که سرمایه‌گذاران همچنان در حال ارزیابی حجم فرآورده‌های دیزلی هستند که روسیه ممکن است بتواند به بازارهای جهانی عرضه کند.

در همین رابطه قراردادهای آتی نفت خام برنت با ۳.۹۴ دلار یا ۳.۷ درصد افزایش به ۱۰۹.۸۶ دلار در هر بشکه رسید که بالاترین سطح از ۱۹ مه تاکنون است. همچنین قراردادهای آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۳.۴۴ دلار یا ۳.۵ درصد افزایش به ۱۰۱.۴۱ دلار در هر بشکه رسید که بالاترین سطح از ۱۷ سپتامبر تاکنون به شمار می‌رود.

برچسب ها: نفت‌کش ، پول نفت ، نفت
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار