کد خبر: 1375884
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۴
1 رئیس‌جمهور آمریکا ضمن انتقاد مجدد از سیاست‌ها و رویکرد کانادا، اعلام کرد که از اول ژانویه ۲۰۲۷ تعرفه‌ها بر همه خودروها، قطعات خودرو و فولاد به ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

جوان آنلاین: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا عصر دوشنبه در شبکه اجتماعی ایکس ضمن بیان اینکه کانادا سال‌هاست از ایالات متحده آمریکا «کلاهبرداری» می‌کند، نوشت: در اول ژانویه ۲۰۲۷، تعرفه‌ها بر همه خودروها، کامیون‌ها، چه بزرگ و چه کوچک، قطعات خودرو و فولاد به ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، ترامپ افزود: تعرفه‌های مضحک و بالای آنها بر کشاورزان و محصولات کشاورزی ما، زندگی را برای میهن‌پرستان بزرگ آمریکایی غیرممکن کرده و مدت‌هاست که کسری تجاری ۶۰ میلیارد دلاری بین دو کشور ما ایجاد کرده است. این وضعیت پایدار نیست و دیگر پایدار نخواهد بود! با کانادا دیگر مانند یک ایالت رفتار نخواهد شد! در تجارت و از جهات دیگر، آنها جزو بدترین ملت‌های جهان برای تعامل هستند.

آمریکا و کانادا اواخر روز جمعه نتوانستند به توافق تجاری برسند و ایالات متحده اعلام کرد که ۵۰ درصد تعرفه بر برخی از واردات از کانادا اعمال خواهد کرد که این امر باعث تشدید تنش‌ها میان این دو متحد دیرینه شده است.

مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا هم در اقدامی تلافی‌جویانه اعلام کرد از ۸ سپتامبر (۱۷ شهریور ماه)، در پاسخ به تعرفه‌های ۵۰ درصدی جدید آمریکا، بر واردات از ایالات متحده در طیف وسیعی از بخش‌ها تعرفه وضع خواهد کرد.

برچسب ها: ترامپ ، آمریکا ، کانادا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار