کد خبر: 1375357
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۷
2 رییس پلیس آگاهی انتظامی استان آذربایجان شرقی از دستگیری یک نفر سارق حرفه‌ای منزل، ۵ نفر مالخر، کشف ۸ فقره پرونده به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال در تبریز خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ محمد تقی سلطانی عصر شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در اعلام جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وصول چند فقره پرونده سرقت از منزل، موضوع بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

به گزارش مهر، وی افزود: ماموران با اشراف اطلاعاتی و با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مرجع قضایی، یک نفر متهم به سرقت و ۵ نفر مالخر را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه و منسجم هر ۶ نفر متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

وی افزود: متهم اصلی پرونده با شگرد ورود به منزل بعنوان نصاب کولر و تهیه کپی از کلید درب ورودی و نیز سوء استفاده از اعتماد صاحب منزل اقدام به سرقت می‌نمود که نهایتا در بازجویی‌های بعمل آمده به ۸ فقره سرقت از منزل به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال اعتراف که کلیه متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار