کد خبر: 1374593
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۴
کالابرگ مرغ منجمد قطعه‌بندی‌شده به سبد کالابرگ اضافه شد؛ پیش از این مرغ گرم در این سبد قرار داشت.

جوان آنلاین: با تصویب ستاد تنظیم بازار، مرغ منجمد به‌صورت دسته‌بندی و قطعه‌بندی‌شده به اقلام مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی اضافه شد؛ این در حالی است که پیش از این مرغ گرم در سبد کالابرگ قرار داشت.

در جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و تأمین کالاهای مشمول این طرح بررسی شد.

در این نشست، بر پرداخت مطالبات فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید شد و وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت نیز گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای منتخب ارائه کردند.

بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، مرغ منجمد به‌صورت دسته‌بندی یا قطعه‌بندی‌شده نیز به فهرست کالاهای مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی اضافه شد.

مرغ از جمله اقلام پروتئینی سبد کالابرگ است که پیش از این، مرغ گرم در فهرست کالاهای قابل خرید با اعتبار کالابرگ قرار داشت و اکنون با مصوبه جدید، شکل منجمد و قطعه‌بندی‌شده آن نیز به این فهرست افزوده شده است.

همچنین اعضای ستاد تنظیم بازار با کلیات طرح ورود کالاهای اساسی از مناطق آزاد موافقت کردند و مقرر شد جزئیات این طرح در کارگروه تخصصی ستاد بررسی و نهایی شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار