کد خبر: 1367670
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۳
واکنش اسپانیا به انتقادات ترامپ پس از اینکه رئیس جمهور آمریکا در جریان شرکت در اجلاس ناتو در ترکیه، اسپانیا را به دلیل عدم مشارکت کافی در ناتو مورد انتقاد قرار داد، اسپانیا به این اظهارات واکنش نشان داد.

جوان آنلاین: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی در آنکارا همراه با مارک روته، دبیرکل ناتو گفت: «اسپانیا شریک وحشتناکی در ناتو است. آنها مشارکت نمی‌کنند. آنها هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند. من هیچ ارتباطی با اسپانیا ندارم. لطفاً تمام تجارت با اسپانیا، از جمله بازدیدها را قطع کنید.»

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری نووستی، رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: «حتی با آنها صحبت هم نکنید. آنها افراد بد و ناامیدکننده‌ای هستند.»

پس از این اظهارات انتقادی، دفتر نخست وزیر اسپانیا نیز اعلام کرد: «روابط دوجانبه بین ایالات متحده و اسپانیا برای هر دو کشور مفید است، چه در زمینه تجارت و چه در زمینه دفاعی.»

این تحول در اختلاف ترامپ با اسپانیا بر سر هزینه‌های دفاعی مادرید است. اسپانیا تنها عضو ناتو است که سال گذشته متعهد نشده بود تا سال ۲۰۳۵، پنج درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امور دفاعی کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار