کد خبر: 1365361
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۵
عون: مذاکرات واشنگتن مستقل از نتایج نشست‌های سوئیس است رئیس‌جمهور لبنان اعلام کرد که مذاکرات در واشنگتن کاملاً مستقل از آنچه در نشست‌های سوئیس میان ایران و ایالات متحده مطرح شده، انجام می‌شود.

جوان آنلاین: ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان امروز (چهارشنبه) در خصوص روند مذاکرات منطقه‌ای خاطرنشان کرد: مذاکرات در واشنگتن در حال انجام است و این مذاکرات، فرآیندی مستقل و جدا از هرگونه خروجی یا تصمیمی است که در نشست‌های سوئیس میان تهران و واشنگتن صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش العربی الجدید، وی در ادامه افزود: تلاش برای برقراری آتش‌بس در جنوب لبنان در حال انجام است و پس از آن نیرو‌های اسرائیلی عقب‌نشینی خواهند کرد.

رئیس‌جمهور لبنان همچنین در خصوص تعیین «مناطق نمونه» تصریح کرد که این موضوع همچنان مورد بررسی است و طرف لبنانی در انتظار دریافت تأییدیه نهایی از سوی طرف اسرائیلی در این زمینه است.

ژوزف عون در خصوص روابط با دمشق اظهار کرد: اظهارات اخیر رئیس دولت موقت سوریه، عملاً به شایعات و اخبار پیرامون نقش نظامی سوریه در لبنان پایان داده است.

وی همچنین تأکید کرد که هماهنگی‌های لازم میان دو کشور لبنان و سوریه همچنان برقرار است و این همکاری‌ها ادامه دارد.

پیشتر ابو محمد الجولانی (احمد الشرع)، رئیس دولت موقت سوریه در پی اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در مورد کمک گرفتن از سوریه برای خلع سلاح حزب‌الله گفت این کشور هیچ نیت منفی نسبت به لبنان ندارد و نقش آن مبتنی بر حمایت از ثبات، صلح و توسعه است.

الجولانی خاطرنشان کرد: «بحران لبنان بزرگ است و انسداد در راه‌حل‌های سیاسی وجود دارد. ما خواستار توقف جنگ و بمباران هستیم و معتقدیم برای پایان دادن به این وضعیت، به راه‌حل‌های خلاقانه نیاز داریم، نه راهکار‌های سنتی که تاریخ مصرف آنها گذشته است.»

الجولانی با بیان اینکه «جنگ در لبنان آثار بزرگی بر سوریه خواهد داشت»، تأکید کرد: «ما دست خود را به سوی لبنانی‌ها دراز می‌کنیم تا به آنها در یافتن راه‌حل کمک کنیم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار