کد خبر: 1362871
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۴
پیشنهاد کمیسیون اروپا برای افزودن ۳۰ کشتی به تحریم‌های جدید علیه مسکو رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرد: پیشنهاد می‌کنیم، علاوه بر ۶۳۲ کشتی که پیش‌تر علیه آن‌ها تحریم اعمال شده است، ۳۰ کشتی دیگر نیز در فهرست تحریم‌های ضدروسی قرار گیرند.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری ریانووستی، اورزلا فون در لاین رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا امروز سه شنبه در سخنانی با تکرار مواضع خصمانه بروکسل علیه مسکو اعلام کرد: امروز ما پیشنهاد می‌کنیم، علاوه بر ۶۳۲ کشتی که پیش‌تر علیه آن‌ها تحریم اعمال شده است، ۳۰ کشتی دیگر نیز در فهرست تحریم‌ها قرار گیرند.

به گزارش مهر، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا همچنین در ادامه سخنانش، از طرح پیشنهادی این کمیسیون برای ممنوعیت ورود افراد شرکت کننده در عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین به قلمرو اتحادیه اروپا خبر داد.

از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز در این باره اعلام کرد که اتحادیه اروپا در حال آماده سازی بیست و یکمین بسته تحریم‌های خود علیه روسیه است که قرار است فردا چهارشنبه به طور رسمی پیشنهاد شود.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، بسته پیشنهادی جدید، شبکه بانکی و فعالیت‌های رمزارزی روسیه را هدف قرار می‌دهد و با تشدید فشار‌های مالی، احتمال بروز بحران در بخش بانکی این کشور را افزایش خواهد داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار