یک جنبش بحرینی ضمن تبریک حمله موشکی ایران به سرزمین های اشغالی تاکید کرد که زمان پایان دادن به قلدری رژیم صهیونیستی فرا رسیده است. جوان آنلاین: شورای سیاسی جنبش ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه بحرین در بیانیه ای اعلام کرد: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی در دفاع از ضاحیه جنوبی بیروت را تبریک می گوییم.
در این بیانیه آمده است: زمان آن رسیده که عربده کشی و قلدری رژیم صهیونیستی پایان یابد، این رژیم تنها زبان بازدارندگی را می فهمد تا با آن تجاوزها متوقف و سرکشی ها پایان یابد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵در اطلاعیهای اعلام کرد: با توکل به خدای متعال و استعانت از پروردگار قادر متعال، دقایقی پیش رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه عملیاتی را با رمز مقدس "یا حیدر کرار" و هدیه به شهدای جنگ ۱۲ روزه با هدف قرار دادن مراکز مهم پایگاه های هوایی راهبردی نواتیم و تلنوف آغاز کردند.
در ادامه این بیانیه آمده است: این عملیات در پاسخ به تجاوز موشکی رژیم کودککش صهیونی به چند سایت راداری در سه نقطه کشور انجام شد.
سپاه در اطلاعیه خود آورده است: سرعت عمل در پاسخ به تجاوزات ارتش رژیم صهیونیستی و گستردگی بانک اهداف جزو اقدامات گروههای عمل کننده در این مرحله بوده است.