فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از دستگیری سرکرده باند مسلحانه عامل شهادت ستواندوم ایمان یوسفی و مافیای موادمخدر در شرق کشور پس از ۷ سال با همکاری مرزبانی سیستان و بلوچستان خبر داد. جوان آنلاین: به نقل از خبرنگار خبرگزاری پلیس خراسان جنوبی، سردار حسن شجاعی نسب در تشریح این خبر اظهار کرد: با توجه به درگیری ماموران انتظامی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی با قاچاقچیان سازمان یافته مسلح مواد مخدر در مورخه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۷ در حوزه کویری شهرستان_خوسف که منجربه شهادت ستواندوم ایمان یوسفی شده بود پیگیری جهت شناسایی عوامل اصلی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
به گزارش مهر، وی بیان داشت: با رصد اطلاعاتی ماموران، تعدادی از اعضای باند مسلحانه دستگیر شدند و در ادامه مشخص گردید سرکردهی اصلی باند و مافیای قاچاق مواد مخدر در شرق کشور به هویت (الف-ع) میباشد، که با هویتهای جعلی به خارج از کشور متواری گردیده بود بصورت ویژه شناسایی و دستگیری وی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
سردار شجاعی نسب بیان کرد: سرکرده اصلی باند موادمخدر تحت رصد اطلاعاتی و فنی قرار داشته تا اینکه با تلاشهای مستمر ماموران، نهایتا پس از گذشت ۷ سال، محل اختفای وی در شهر زاهدان شناسایی که با همکاری ماموران مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه نامبرده دستگیر شد.