کد خبر: 1361677
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۴
دو هیأت اسرائیلی هفته آینده به امارات سفر می‌کنند یک مقام ارشد اسرائیلی از سفر دو هیأت رسمی این رژیم به امارات متحده عربی در هفته آینده خبر داد و مدعی شد که روابط ابوظبی و تل‌آویو پس از جنگ اخیر علیه ایران وارد مرحله جدیدی از همکاری‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی شده است.

جوان آنلاین: یک مقام ارشد اسرائیلی در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه فاش کرد که هفته آینده دو هیأت رسمی اسرائیلی راهی امارات متحده عربی خواهند شد؛ سفری که به گفته وی نخستین مأموریت رسمی و آشکار هیأت‌های اسرائیلی به ابوظبی از زمان آغاز جنگ اخیر علیه ایران به شمار می‌رود.

این مقام اسرائیلی مستقر در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس، بدون افشای نام خود، گفت: یکی از این هیأت‌ها متشکل از نمایندگان وزارت حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی خواهد بود که درباره طرح ایجاد یک کریدور تجاری میان هند، خاورمیانه و اروپا با مقام‌های اماراتی گفت‌وگو خواهد کرد.

وی افزود، جنگ علیه ایران موجب نزدیکی بیشتر روابط میان ابوظبی و تل‌آویو شده و زمینه را برای گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف فراهم کرده است. این مقام همچنین با اشاره به همکاری‌های فزاینده دو طرف اظهار داشت: فرصت‌های زیادی برای توسعه روابط وجود دارد و همکاری‌ها تنها به حوزه نظامی محدود نخواهد ماند.

این سفرها در شرایطی انجام می‌شود که طی ماه‌های گذشته گزارش‌های متعددی درباره افزایش هماهنگی‌های امنیتی و اطلاعاتی میان اسرائیل و امارات منتشر شده و حاکی از از همکاری دو طرف در زمینه رهگیری موشک‌ها و پهپادها و تبادل اطلاعات است.

این مقام اسرائیلی از تأیید گزارش‌های منتشرشده درباره استقرار سامانه دفاع هوایی «گنبد آهنین» در امارات خودداری کرد و درباره گزارش وال‌استریت ژورنال مبنی بر مشارکت ابوظبی در حملات علیه ایران نیز اظهارنظری نکرد.

وی در عین حال مدعی شد که اسرائیل در جریان تحولات اخیر «در کنار امارات ایستاده» و همین موضوع موجب تقویت روابط میان دو طرف شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار