کد خبر: 1357457
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۳
ایندیپندنت: با توجه به روابط چین با ایران، ترامپ سفر پرتنشی به پکن دارد یک رسانه غربی تصریح کرد که با توجه به روابط چین با ایران، ترامپ سفر پرتنشی به پکن خواهد داشت.

جوان آنلاین: ایندیپندنت نوشت: ترامپ با سفر پرتنشی به چین روبروست، در حالی که جنگ علیه ایران بر این دیدار مهم سایه افکنده است.

به گزارش تسنیم، این رسانه افزود: دونالد ترامپ در رسانه‌های اجتماعی با افتخار اعلام کرده است که شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین او را در آغوش خواهد گرفت.

به گزارش این رسانه، با این حال، روابط اقتصادی گسترده پکن با ایران، در کنار تنش‌های تجاری مداوم ناشی از دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، هرگونه گرمی مورد انتظار را هنگام ورود او به پکن در این هفته تهدید می‌کند.

در این گزارش آمده است: اگرچه انتظار می‌رود که این سفر با شکوه و جلال تشریفاتی همراه باشد، اما بعید است استقبال باشکوه همچون در پکن در سال ۲۰۱۷ تکرار شود.

برچسب ها: چین ، ایران ، ترامپ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار