کد خبر: 1357112
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۷
حملات حزب الله علیه نظامیان رژیم صهیونیستی حزب الله لبنان اعلام کرد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان هدف حملات خود قرار داده است.

جوان آنلاین: حزب الله لبنان اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی امروز شنبه تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی را در شهرک‌های «البیاضه» و «رشاف» با گلوله‌های توپ هدف قرار دادند.

به گزارش تسنیم، حزب الله لبنان همچنین اعلام کرد که رزمندگان مقاومت امروز با موشک زمین به هوا با پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی در آسمان «العباسیه» در جنوب لبنان مقابله کردند.

حزب الله همچنین از حمله موشکی رزمندگان مقاومت به تجمع خودرو‌های نظامی ارتش صهیونیستی در شهرک «رشاف» خبر داد.

حزب الله تاکید کرد که این عملیات در دفاع از لبنان و مردم آن و در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به روستا‌ها و تخریب خانه‌ها و شهادت و زخمی شدن تعدادی از غیرنظامیان در جنوب لبنان انجام شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار