حزبالله طی چندین عملیات پهپادی، مواضع نظامیان اشغالگر در مناطق مرزی لبنان و فلسطین اشغالی را هدف حمله قرار داد. جوان آنلاین: به نقل از الجزیره، مقاومت اسلامی در لبنان (حزبالله) از انجام چند عملیات پهپادی و موشکی علیه تجمعات نیروها و تجهیزات ارتش اسرائیل در مناطق مختلف مرزی خبر داد.
به گزارش ایرنا، همزمان ارتش اسرائیل از زخمی شدن دو نظامی، رهگیری یک هدف هوایی و صدور هشدار تخلیه برای ۱۲ روستا در جنوب لبنان خبر داد.
مقاومت اسلامی در لبنان اعلام کرد که یک تجمع نیروهای اشغالگر را در نزدیکی منطقه «المسبح» در شهرک الناقوره با یک گروه از پهپادهای انتحاری هدف قرار داده است.
حزبالله همچنین تأکید کرد که یک گروه دیگر از نیروهای اشغالگر را در شهرک البیاضه در جنوب لبنان با یک پهپاد مورد هدف قرار داده است.
حزبالله در بیانیه دیگری اعلام کرد: در دفاع از لبنان و ملت آن و در پاسخ به نقض آتشبس از سوی دشمن اسرائیلی و حملاتی که علیه روستاهای جنوب لبنان صورت گرفت و موجب شهادت و مجروح شدن شماری از غیرنظامیان شد، بعد از ظهر امروز چهارشنبه رزمندگان مقاومت اسلامی یک تجمع خودروها و نظامیان ارتش اشغالگر را در شهرک رشاف در جنوب لبنان را با مورد حمله موشکی قرار دادند.
در همین حال، گزارشی از حمله اسرائیل به اطراف شهرک المنصوری در جنوب لبنان نیز منتشر شد.
در تحولی مرتبط، شبکه المیادین از حملات رژیم صهیونیستی به شهرکهای کوثریه السیاد، انصاریه در صیدا و وادی جیلو خبر داد.
در همین راستا، ارتش اشغالگر امروز چهارشنبه هشدار فوری تخلیه برای ساکنان ۱۲ روستا و شهرک در جنوب لبنان از جمله مناطقی در شمال رودخانه لیتانی، صادر کرد و از آنها خواست فوراً منازل خود را ترک کنند.