کد خبر: 1352972
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۰
دشمن خیال حمله زمینی به ایران را به گور می‌برد فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به آمادگی کامل نیرو‌های مسلح برای مقابله با هرگونه تهدید، تأکید کرد دشمن باید فکر حمله زمینی به مرز‌های جمهوری اسلامی ایران را به گور ببرد و این فکر فقط در تخیلاتش باقی بماند. 

جوان آنلاین: فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به آمادگی کامل نیرو‌های مسلح برای مقابله با هرگونه تهدید، تأکید کرد دشمن باید فکر حمله زمینی به مرز‌های جمهوری اسلامی ایران را به گور ببرد و این فکر فقط در تخیلاتش باقی بماند. 
 
امیر سرتیپ علی جهانشاهی در گفت‌و‌گو با اشاره به نامگذاری روز ارتش از سوی حضرت امام خمینی (ره) اظهار کرد: ارتش نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی داشت، زیرا بدنه آن متشکل از نیرو‌های مؤمن و معتقدی بود که به ندای رهبر انقلاب پاسخ دادند. پس از پیروزی انقلاب، برخی جریان‌ها موضوع انحلال ارتش را مطرح کردند، اما امام خمینی (ره) با درایت، نه‌تنها از ارتش حمایت کردند، بلکه روز ارتش را نیز نامگذاری کردند و بر پشتیبانی مردم از این نهاد تأکید داشتند. 
وی با اشاره به تحولات پس از جنگ ۱۲ روزه بیان کرد که با بهره‌گیری از تجربه‌های جنگی و تدابیر فرماندهان، رویکرد نیرو‌های مسلح از حالت دفاعی به تهاجمی تغییر یافته است. از همان روز‌های ابتدایی پس از این جنگ، نشست‌های اطلاعاتی و عملیاتی برگزار و طرح‌های عملیاتی مورد بازنگری قرار گرفت تا آمادگی نیرو‌ها افزایش یابد. 
فرمانده نیروی زمینی ارتش درباره اقدامات انجام‌شده برای حفاظت از مرز‌ها گفت: با توجه به مأموریت این نیرو، استقرار یگان‌ها در مناطق حساس و معابر خطرناک در دستور کار قرار گرفت و تجهیزات و تسلیحات مورد نیاز نیز تأمین شد. همچنین با تأکید فرمانده کل ارتش، تمهیداتی برای کاهش آسیب‌پذیری نیرو‌ها اتخاذ شد و تجهیزات به‌طور گسترده در مرز‌ها مستقر گردید. وی افزود: پیش از وقوع جنگ تحمیلی سوم، با توجه به ضرورت‌های موجود، تقویت نیرو‌های مرزی انجام شد. در شرایطی که دشمن از توان هوایی و پهپادی خود استفاده می‌کرد، یگان‌های مختلف ارتش در سراسر مرز‌های کشور از شمال‌غرب تا جنوب‌شرق و سواحل مکران مستقر شدند. این یگان‌ها شامل تیپ‌های رزمی، پشتیبانی رزمی، نیرو‌های ویژه، یگان‌های موشکی، پهپادی و مهندسی بودند. 
امیر جهانشاهی تأکید کرد که این آمادگی و استقرار گسترده موجب ایجاد بازدارندگی شد و دشمن را از انجام حمله زمینی منصرف کرد. به گفته وی، حتی استفاده از گروه‌های تروریستی به‌عنوان نیروی پیاده نیز به دلیل این آمادگی منتفی شد. او تصریح کرد که نیرو‌های مسلح اجازه نزدیک شدن هیچ دشمنی به مرز‌های کشور را نخواهند داد. وی در ادامه به توان اطلاعاتی نیروی زمینی اشاره کرد و گفت: این نیرو علاوه بر اشراف کامل بر داخل مرزها، تا عمق حدود ۱۰۰ کیلومتری آن سوی مرز‌ها را نیز تحت رصد دارد. هرگونه تحرک دشمن به‌سرعت شناسایی شده و در صورت لزوم با استفاده از موشک، توپخانه، نیروی هوایی و پهپاد‌های رزمی پاسخ داده می‌شود. او همچنین از آمادگی کامل نیرو‌ها خبر داد و تأکید کرد که یگان‌ها با هوشیاری کامل در مرز‌ها حضور دارند. 
فرمانده نیروی زمینی ارتش در بخش دیگری از سخنان خود به همکاری میان نیرو‌های مسلح اشاره کرد و گفت: هم‌افزایی میان ارتش، سپاه و فراجا نقش مهمی در افزایش توان دفاعی کشور دارد. وی افزود: جلسات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی میان این نیرو‌ها برگزار شده و رزمایش‌های مشترک نیز انجام گرفته است. به گفته او، هرچه وحدت میان نیرو‌ها بیشتر باشد، دشمن با چالش بیشتری مواجه می‌شود. وی تأکید کرد که تلاش‌هایی برای ایجاد اختلاف میان نیرو‌های مسلح صورت گرفته، اما این تلاش‌ها ناکام مانده است. به باور او، نیرو‌های مسلح یک مجموعه واحد در خدمت کشور، دین و مردم هستند و بر اساس قانون اساسی، وظیفه پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی را بر عهده دارند. امیر جهانشاهی همچنین به توانمندی‌های داخلی در حوزه تولید تجهیزات اشاره کرد و گفت: در شرایط جنگی، تولید تجهیزات نظامی به‌طور چشمگیری افزایش یافته و حتی به چند برابر نیاز رسیده است. در حوزه پهپاد و تجهیزات سنگین نیز هم‌زمان با عملیات، فرآیند تولید و بهینه‌سازی ادامه داشته است. 
وی قدرت دفاعی کشور را نتیجه هدایت‌های راهبردی فرماندهی کل قوا دانست و افزود: بسیاری از پیشرفت‌ها در حوزه موشکی، پهپادی و تجهیزات زمینی حاصل این هدایت‌ها و پیگیری‌های مستمر بوده است. به گفته او، تأکید بر آمادگی دائمی و تعیین اولویت‌ها از جمله نکات مهمی بوده که همواره مورد توجه قرار گرفته است. فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به شرایط کنونی کشور اظهار کرد که با وجود آتش‌بس، شرایط همچنان جنگی تلقی می‌شود و نیرو‌ها در آماده‌باش کامل قرار دارند. به همین دلیل، بخش عمده‌ای از یگان‌های ارتش در مرز‌ها مستقر شده‌اند و تمرکز اصلی بر حفاظت از مرزهاست. 
وی خاطرنشان کرد که حضور نیرو‌ها در مرز‌ها از هرگونه نمایش نظامی مهم‌تر است و نشان‌دهنده آمادگی واقعی برای دفاع از کشور است. به گفته او، بسیاری از نیرو‌ها برای مدت طولانی در مناطق عملیاتی حضور داشته و بدون وقفه مأموریت خود را انجام می‌دهند. 
در پایان، امیر جهانشاهی با گرامیداشت یاد شهدا بر تداوم راه آنان تأکید کرد و گفت: نیرو‌های مسلح با تعهد کامل تا پای جان از کشور، مردم و ارزش‌ها دفاع خواهند کرد. وی افزود: ارتش با مردم پیمانی ناگسستنی دارد و تا آخرین توان در مسیر حفظ امنیت و استقلال کشور ایستادگی خواهد کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار