کد خبر: 1352901
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۶
نماینده حزب‌الله: مردم آماده آزادسازی سرزمین خود هستند نماینده حزب‌الله لبنان گفت مردم کشورش آماده آزادسازی سرزمین خود از چنگ رژیم صهیونیستی هستند.

جوان آنلاین: حسن فضل‌الله، نماینده حزب‌الله لبنان گفت: ما به کشور تصویری از پیروزی، عزت و آزادی داده‌ایم و تصویری از تحقیر و تسلیم در برابر دشمن نمی‌خواهیم.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش المیادین، وی گفت: دشمن اسرائیلی نتوانست بیشتر از چهار کیلومتر پیشروی کند و نتوانست جای پایی برای خود ایجاد کند. چرا دولت از ارتش لبنان نمی‌خواهد که به مواضع خود بازگردد؟

وی گفت: کدام برای لبنان بهتر است؛ رفتن به واشنگتن برای مذاکره با دشمن اسرائیلی بدون اجماع و در میان فضایی از تفرقه و چندپارگی، یا سوءاستفاده از فضای منطقه و حمایت منطقه‌ای برای رفتن به پای میز مذاکره؟

حسن فضل‌الله گفت: چیزی که برای ما مهم است ملت ثابت قدم و صبورمان است. مردم آماده گزینه آزادسازی سرزمین خود هستند.

در حالی که آتش‌بس ۱۰ روزه شکننده‌ای میان لبنان و رژیم صهیونیستی برقرار شده است، نیروهای اسرائیلی از شمال اراضی اشغالی وارد برخی نواحی در جنوب لبنان شده‌اند و پیش از آن هم حملات هوایی گسترده‌ای علیه این کشور صورت دادند که با موجی از محکومیت‌های بین‌المللی روبرو شد و خسارات و تلفات غیرنظامی سنگینی وارد آورد.  

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار