کد خبر: 1352776
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۰
محسن چاوشی چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۴ شد آیین اختتامیه دوازدهمین دوره «هفته هنر انقلاب» شامگاه روز پنج‌شنبه بیست و هفتم فروردین در حالی پیش روی مخاطبان قرار گرفت که محسن چاوشی به عنوان چهره هنر انقلاب معرفی شد

جوان آنلاین: آیین اختتامیه دوازدهمین دوره «هفته هنر انقلاب» شامگاه روز پنج‌شنبه بیست و هفتم فروردین در حالی پیش روی مخاطبان قرار گرفت که محسن چاوشی به عنوان چهره هنر انقلاب معرفی شد. 
به گزارش «جوان»، آیین اختتامیه دوازدهمین دوره «هفته هنر انقلاب» شامگاه روز پنج‌شنبه بیست و هفتم فروردین در حالی توسط حوزه هنری انقلاب اسلامی در میدان ولیعصر (عج) تهران پیش روی مخاطبان قرار گرفت که محسن چاوشی به عنوان چهره هنر انقلاب معرفی شد. غیر از چاوشی که برای خلق دو قطعه «علاج» و «حسبی‌الله» به عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۴ معرفی شد، سید علی میرفتاح، سیروس مقدم و مریم شعبانی نیز به عنوان نامزد‌های دریافت جایزه معرفی شده بودند. 
در ابتدای این مراسم پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، دعای توسل قرائت شد. پخش چند نماهنگ از رهبر شهید در باب شهادت و مقاومت مرد عزیز کشورمان، اجرای پرفورمنس «اتحاد مقدس» به کارگردانی علیرضا تاجیک، مداحی «باید برخاست» با ذکر محسن محمدی پناه، پخش بسته رسانه‌ای «تولدی در هنر» به روایت فرهاد قائمیان، اجرای دو قطعه موسیقی «هم‌رفیق» و «رنگ‌پرواز» به خوانندگی غلامرضا صنعتگر، اجرای روضه نمایش «بیسیم‌چی» یا اجرای بهرام شهبازی پدر شهید هنرمند پوریا شهبازی از شهدای گرانقدر جنگ رمضان، اجرای قطعه نمایشی «آرش» با هنرمندی انوش معظمی، پخش کلیپی از فعالیت‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی در ایام جنگ رمضان، شعر خوانی محمدرضا طهماسبی و... از بخش‌های مختلف گرامیداشت هفته هنر انقلاب در میدان ولیعصر (عج) تهران با اجرای نجم‌الدین شریعتی و کارگردانی امیرحسین شفیعی بود. از نکات جالب‌توجه بخش معرفی چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۴ پخش تصویر کاندیدا‌های دریافت جایزه بود که شهروندان حاضر در مراسم به صورت مستمر نام محسن چاوشی را صدا می‌زدند. 
شریعتی در این بخش توضیح داد: بله مردم، این انتخاب کاملاً مردمی است و از نظر شما مردم با افتخار و احترام محسن چاوشی را به عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۴ معرفی می‌کنم. تعدادی از کودکان و نوجوانان حاضر در مراسم هم با نمایش پلاکارد‌های که اشعار قطعات «حسبی‌الله» و «علاج» روی آنها نوشته شده بود فضای جالب‌توجهی را در میدان ولیعصر (عج) خلق کردند. 
در بخش پایانی مراسم هم قطعه «علاج» محسن چاوشی با همراهی مردم در میدان ولیعصر (عج) هم‌خوانی شد. «هفته هنر انقلاب اسلامی» که هر ساله همزمان با سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار می‌شود، در این دوره نیز با برگزاری نمایش‌های میدانی، پرفورمنس‌ها، شب‌های شعر و برنامه‌های هنری در تهران و سایر استان‌ها همراه بوده‌است. 
در مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، مهدی شفیعی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن مؤمنی شریف نویسنده و مدیر سابق حوزه هنری، امین اشرفی مدیر تماشاخانه ایرانشهر، علیرضا مختارپور مشاور رهبر شهید، سید علی میرفتاح نقاش و روزنامه‌نگار، مریم شعبانی کارگردان تئاتر، سید محمد میرکیانی نویسنده، محسن محمدی پناه شاعر، محمدرضا طهماسبی شاعر، انوش معظمی بازیگر تئاتر و تلویزیون، مرشد محسن میرزاعلی، کورش زارعی و جمعی دیگر از هنرمندان و فعالان هنری حضور داشتند.

برچسب ها: محسن چاووشی ، هنر ، موسیقی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار