کد خبر: 1352758
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۰
جنگ رمضان قدرت درونی ایران را آشکار کرد
هم‌افزایی ارتش و سپاه رمز پیروزی میدان نبرد جنگ رمضان به عنوان جنگ مستقیم ایران با ابرقدرت مدعی جهان (امریکا) و متحدان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن و همچنین رژیم صهیونیستی، نقطه آشکارساز قدرت درونی ایران و توانمندی‌های نظامی دو رکن مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران است
فاطمه بصیری

جوان آنلاین: جنگ رمضان به عنوان جنگ مستقیم ایران با ابرقدرت مدعی جهان (امریکا) و متحدان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آن و همچنین رژیم صهیونیستی، نقطه آشکارساز قدرت درونی ایران و توانمندی‌های نظامی دو رکن مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران است. 
 
در آستانه روز ارتش، امروز نیز بسیاری از فرماندهان و مقامات نظامی کشور، همچنان بر استمرار مسیر دفاعی کنونی و هم‌افزایی مقتدرانه ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید می‌کنند و در خلال فضای تبادل پیام‌ها و مذاکرات، آمادگی نیرو‌های مسلح و تقویت قدرت خود را به‌مثابه برگ برنده و ابزاری اثربخش قلمداد می‌نمایند. 
این اعلام آمادگی همچنین نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی با وجود پیگیری تبادلات و مذاکرات، همچنان نگاه بی‌اعتمادی و بدبینانه‌ای به دشمن دارد و برای هر سناریوی احتمالی آماده است. از این رو، امریکا و متحدانش نمی‌توانند از مذاکرات به عنوان عملیات فریب استفاده کنند و به طور معکوس، این تصور به زیان آنها خواهد بود. 
در همین ارتباط، امیر سرلشکر «امیر حاتمی»، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پیامی به مناسبت روز ارتش تأکید کرد: با عزمی راسخ، چشمانی بیدار، اراده‌ای آهنین و دستانی بر ماشه، آماده مقابله با هرگونه تهدید و تجاوز دشمنان هستیم و تا آخرین نفس بر میثاق خود پایبندیم. حاتمی با تأکید بر فرمانبری ارتش از ولایت فقیه اظهار داشت که ارتش با تکیه بر توانمندی‌های بومی، دانش روز و روحیه جهادی، با حفظ هوشیاری و آمادگی‌های رزمی، خود را مدافع جان‌برکف امنیت و آرامش ملت ایران دانسته و بر شعار «ارتش فدای ملت» و «ملت پناه ارتش» وفادار است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز طی بیانیه‌ای به همین مناسبت تأکید کرد: ارتش و سپاه دست بر ماشه آماده پاسخگویی قدرتمند به هرگونه اقدام تجاوزگرانه و جنایتکارانه دشمنان هستند. در این بیانیه همچنین آمده است: «مأیوس شدن دشمن در اجرای سناریو‌های محتمل برای تجاوز به کشور با عملیات زمینی و دریایی و رویای تصرف جزایر ایرانی خلیج فارس با آمادگی و آرایش رزمی مطلوب نیروی زمینی ارتش و همراهی و همپوشانی نیروی زمینی سپاه، بیانگر این پیام معنادار است که هرگونه حماقت دشمن در این راستا، بی‌تردید با ضربات مهلک و سیلی‌های سخت رزمندگان اسلام مواجه خواهد شد و جز تحقیر و شکست راهبردی و خفت‌بار برای آنان دستاوردی نخواهد داشت.»
 کارنامه موفقیت میدانی و تثبیت قدرت نظامی ایران
دشمنان ایران به رهبری امریکا بعد از ۴۰ روز جنگ منطقه‌ای ناباورانه، اکنون به دلیل فشار‌های متعدد اقتصادی، سیاسی و حیثیتی ناشی از موفقیت‌های میدانی ایران و نداشتن راهبرد برای خروج از جنگ، مجبور شدند که با درخواست آتش‌بس، مسیر جنگ را به مسیر تقابل مذاکرات هدایت کنند. ایران نیز با هدف نقد کردن دستاورد‌های میدانی و تثبیت قدرت نظامی، وارد مذاکرات بدبینانه با طرف امریکا شد. 
به اعتراف رسانه‌های غربی، شرایط امروزه به نفع ایران است، زیرا ایران همچنان توانمندی‌های دفاعی خود را حفظ کرده و امریکا نیز نتوانسته بر اساس ادعا‌های خود مبنی بر قدرت نظامی برتر در آب‌ها، کنترل تنگه هرمز را در اختیار بگیرد. در همین راستا، سوزان مالونی از مؤسسه بروکینگز اظهار داشت که اگر وضعیت کنونی ادامه یابد و جنگ با حفظ کنترل ایران بر تنگه هرمز و بدون تغییر رژیم پایان یابد، این یک پیروزی برای ایران و شکست برای امریکا محسوب می‌شود. علاوه بر آن، جیمز آدامز، مدیر آژانس اطلاعات دفاع امریکا، اذعان کرد که ایران همچنان هزاران موشک و پهپاد تهاجمی در اختیار دارد که می‌تواند نیرو‌های امریکایی در منطقه را تهدید کند. 

 پشتیبانی مردم از اقتدار دفاعی ایران
این موفقیت، محصول پیروزی میدان و عملیات‌های مشترک و هم‌افزایی هوشمندانه دو رکن مهم نظامی ایران، یعنی سپاه و ارتش، است. ارتش جمهوری اسلامی ایران همدوش با نیرو‌های سپاه پاسداران، عملیات موفقیت‌آمیزی را در پهنه غرب آسیا و سرزمین‌های اشغالی رقم زد. به عنوان نمونه، ارتش در سلسله عملیات‌های مقتدرانه اخیر، با اجرای حملات پهپادی عمیق و پدافند هوایی هوشمندانه، ضربات مهلکی بر پیکره راهبردی و صنعتی رژیم اشغالگر قدس و ارتش تروریستی امریکا وارد ساخت. 
در این نبرد نامتقارن، عقاب‌های پهپادی ارتش با نفوذ به عمق سرزمین‌های اشغالی، مراکز حیاتی دشمن صهیونیستی را فلج کردند. مراکز نرم‌افزاری و ارتباطی پیشرفته از جمله زیمنس، تلکام و AT&T در حوالی فرودگاه بن‌گوریون و حیفا که مغز متفکر طراحی سامانه‌های نظامی و هوش مصنوعی دشمن محسوب می‌شدند، در شعله‌های آتش پهپاد‌های انهدامی فرو رفتند. همزمان، صنایع نظامی رافائل و تأسیسات پتروشیمی نزدیک دیمونا نیز آماج حملات سنگین قرار گرفت و رصد شبکه‌های اجتماعی دشمن، علیرغم سانسور شدید، از دود و آتش گسترده در این مراکز حکایت داشت. 
دامنه اقتدار ارتش به پایگاه‌های نیرو‌های امریکا در منطقه نیز کشیده شد. مثلاً بزرگ‌ترین کارخانه ذوب آلومینیوم بحرین، به عنوان پشتیبان لجستیک نظامی امریکا، و همچنین رادار‌های کشف و شناسایی دشمن در امارات و مقر ارتباطی جزیره بوبیان کویت، هدف حملات ارتش قرار گرفتند. پهپاد‌های قدرتمند آرش ۲ ارتش نیز ضمن انهدام رادار و ستاد فرماندهی امریکا در امارات و کویت، فرودگاه بن‌گوریون را مورد هدف قرار دادند. 
علاوه بر آن، سامانه‌های یکپارچه پدافند هوایی ارتش، آسمان ایران اسلامی را به چالشی مهم برای متجاوزان تبدیل کردند. به طور نمونه، چند فروند پهپاد پیشرفته «ام‌کیو ۹» و پهپاد «اوربیتر» در آسمان کشور سرنگون شدند. این اقتدار پدافندی در آب‌های خلیج فارس نیز رقم خورد؛ زیرا یک فروند هواپیمای تهاجمی A۱۰ دشمن امریکایی- صهیونیستی با رهگیری دقیق شبکه پدافندی، در حوالی تنگه هرمز هدف قرار گرفت و در آب‌های خلیج فارس سقوط کرد. ارتش همچنین در جریان عملیات نفوذ امریکا در جنوب اصفهان در فروردین ماه، با یک کمین از پیش طراحی‌شده، این حمله را به شکستی سنگین برای نیرو‌های امریکایی تبدیل کرد. در مجموع، کارنامه امروز ارتش، سند روشنی بر شکست افسانه شکست‌ناپذیری دشمن و تثبیت قدرت بازدارندگی ملت ایران در معادلات منطقه‌ای است. به این اقتدار دفاعی باید حضور خیابانی مردم را به عنوان پشتیبان و حامی نیرو‌های مسلح اضافه کرد که بی‌تردید، این حضور و پشتیبانی همچون خرج موشک‌های نیرو‌های مسلح در نبرد با دشمن امریکایی- صهیونی عمل کرده و به اذعان بسیاری از صاحب‌نظران سیاسی و امنیتی و استراتژیست‌های غربی، علاوه بر قدرت موشکی و پهپادی نیرو‌های مسلح، آنچه که مناسبات دشمن را به هم ریخت، همین حضور میدانی و خیابانی مردم بود که همچنان هم ادامه دارد.

برچسب ها: جنگ ، ایران ، امریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار