کد خبر: 1352475
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۰
مدال‌آوری تکواندوکاران نوجوان در جهانی ازبکستان ادامه دارد
قهرمانی به یاد شهدا و برای مردم ملی‌پوشان کاروان «هرمز» با تمام قدرت در تاشکند روی شیاپ‌چانگ می‌روند و یکی پس از دیگری مدال‌های خوشرنگ جهانی را به چنگ می‌آورند
شیوا نوروزی

جوان آنلاین: ملی‌پوشان کاروان «هرمز» با تمام قدرت در تاشکند روی شیاپ‌چانگ می‌روند و یکی پس از دیگری مدال‌های خوشرنگ جهانی را به چنگ می‌آورند. 
تکواندوکاران نوجوان ایران در حالی عملکرد درخشانی در پانزدهمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی نوجوانان جهان دارند که پس از رفتن روی سکو، مدال‌های رنگارنگ خود را به شهدا تقدیم می‌کنند. 

 طلا‌های روز سوم
هوگوپوشان نوجوان در روز‌های جنگ تمرین کردند و در سفری طولانی خود را به مسابقات جهانی رساندند، اما حالا در ازبکستان و در جدال با حریفان قدرتمند خود می‌درخشند و باعث افتخار کشور و مردم هستند. 
در روز سوم رقابت‌ها، تیم دختران دو مدال و تیم پسران یک مدال ارزشمند تصاحب کردند. در این میان رنگ مدال‌های حنا زرین‌کمر و بنیامین سلطانیان طلایی بود و بهار طهماسبی نیز در عین شایستگی به مدال برنز دست یافت. حنا، ملی‌پوش وزن ۶۸ + کیلوگرم تیم دختران برای صعود به فینال و کسب عنوان قهرمانی از جان و دل تلاش کرد؛ زرین‌کمر بعد از شکست حریفانی از یونان، هلند، تونس و کرواسی، در مبارزه آخر با بی نووا، رقیبی از چک جنگید و با پیروزی در هر دو راند، با شایستگی مدال طلا را به گردن آویخت. البته حنا زرین‌کمر به قهرمانی و کسب مدال طلا عادت دارد. او در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ نیز صاحب مدال زرین شده بود. این ملی‌پوش تکواندو اولین مدال طلای ورزش بانوان ایران در سال ۱۴۰۵ را به دست آورد. 
بنیامین سلطانیان نماینده وزن ۷۳- کیلوگرم در دور نخست استراحت داشت و پس از آن از سد رقبای یونانی، بوسنیایی، مکزیکی و اوکراینی عبور کرد تا یک پای فینال را تشکیل دهد. مین سونگ کره‌ای نیز همانند دیگر مدعیان این وزن در دو راند متوالی به سلطانیان باخت تا طلای این وزن نیز از آن نماینده ایران شود. 
بهار طهماسبی در وزن ۴۲- کیلوگرم برای رسیدن به نیمه‌نهایی چهار مبارزه سخت را پشت‌سر گذاشت، اما مقابل لی گوان از کره‌جنوبی ۲ بر یک باخت و دومین مدال برنز کاروان کشورمان را به ارمغان آورد. 
هلیا ابراهیمیان، ابوالفضل و پارسا هوشیار امروز روی شیاپ‌چانگ می‌روند و پرونده این دوره از رقابت‌ها فردا بسته می‌شود. آیناز میکاییلی، رژان حیدری و علی رزمیان آخرین نمایندگان ما در مسابقات جهانی ازبکستان هستند. 

 برای مردم و وطن
ملی‌پوشان ما فقط در عرصه قهرمانی موفق نیستند، بلکه همزمان با کسب نتایج خوب و صعود به قله‌های افتخار، شرایط حساس این روز‌ها را به خوبی درک می‌کنند. آنها روی سکو هم شهدا را از یاد نبرده و مدال‌های خود را تقدیم آنها و خانواده‌هایشان کردند. 
بهار طهماسبی و پینار لطفی‌زاده که هر دو در جهانی ۲۰۲۶ برنزی شدند، مدال‌هایشان را به دو کودک شهید جنگ رمضان تقدیم کردند. لطفی‌زاده پس از کسب عنوان سومی جهان و پس از اهدای مدالش به حلما، کودک یک ساله تبریزی که همه خانواده‌اش را در جنگ رمضان از دست داده، گفت: «در روز نخست مسابقات جهانی ازبکستان موفق به کسب مدال برنز شدم و می‌خواهم این مدال را به حلما، نماد مقاومت مردم آذربایجان تقدیم کنم.»
طهماسبی هم پس از قدردانی از مربیانش، مدال برنز جهان را تقدیم کوچک‌ترین شهید جنگ رمضان کرد: «باید از اساتید خود بابت زحماتی که برای من کشیدند، تشکر می‌کنم. این مدال خود را به شهید یاران قاسمیان کوچک‌ترین شهید جنگ رمضان با دو ماه سن تقدیم می‌کنم.»
همچنین محمدعرفان خدایی که اولین مدال طلای کاروان ایران در رقابت‌های تکواندو نوجوانان جهان و اولین مدال طلای جهانی ورزش کشور در سال جدید را به ارمغان آورده نیز با افتخار یاد شهدای مدرسه میناب را زنده نگه داشت: «مدالم را به شهدای مدرسه شجره طیبه میناب تقدیم می‌کنم.»
فیض‌الله نفجم، سرمربی تیم ملی نوجوانان پسر، کسب مدال در مسابقات جهانی را سخت خواند: «سلطانیان دومین طلای خوشرنگ پسران ایران را با مشقت و سختی کسب کرد. ما برای رسیدن به مسابقات تقریباً سه روز در راه بودیم و از مسیر ترکیه به ازبکستان آمدیم. خیلی خوشحالم از اینکه رئیس فدراسیون جهانی در جلسه با مربیان، تقدیر و تشکر ویژه از تیم ایران به‌خاطر حضور در این مسابقات داشت. امیدوارم با تمام این سختی‌ها تیم ایران قهرمانی خود را دوباره بتواند تکرار کند. فکر می‌کنم با قهرمانی تیم ایران می‌توانیم دل مردم ایران را لحظه‌ای شاد کنیم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار