کد خبر: 1352474
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۳
منابع عبری: اسرائیل برای برقراری آتش‌بس احتمالی در لبنان آماده است منابع عبری از آماده شدن ارتش رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس احتمالی در لبنان خبر می‌دهند که احتمالا از فردا پنجشنبه آغاز می‌شود.

جوان آنلاین: به نقل از روزنامه یدیعوت آحارانوت، ارتش اسرائیل در حال آماده شدن برای آتش بس احتمالی در لبنان است که گفته می‌شود از فردا پنجشنبه به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، در همین حال، شبکه عبری‌زبان کان گزارش داد کابینه امنیتی - سیاسی رژیم صهیونیستی امشب پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس با لبنان را بررسی خواهد کرد.

رسانه‌های عبری همچنین گزارش دادند نتانیاهو از لاپید، رئیس اپوزیسون این رژیم دعوت کرده تا طی نشستی در جریان یک گزارش امنیتی قرار بگیرد.

روزنامه عبری زبان «یدیعوت احرونوت» گزارش داد که «ایتان داویدی» رئیس شورای شهرک «مرگلیوت» با انتقاد شدید از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، عملکرد او را در قبال تحولات شمال سرزمین‌های اشغالی زیر سؤال برد.

داویدی در اظهاراتی تند گفت: «نخست وزیر چیزی را از بالای سر ما به ما تحمیل می‌کند؛ شمال ما در خطر است».

وی همچنین با ابراز بدبینی نسبت به روند‌های سیاسی تاکید کرد که مذاکرات در واشنگتن با لبنان موفق نخواهد شد و همه در حال دروغ گفتن هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار