کد خبر: 1352098
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۳
درگیری شدید رزمندگان حزب‌الله با اشغالگران در اطراف شهر بنت جبیل در جنوب لبنان رسانه‌های عبری به درگیری شدید رزمندگان حزب الله با نظامیان ارتش اشغالگر در کلیه مسیر‌های منتهی به شهر بنت جبیل در جنوب لبنان اذعان کردند.

جوان آنلاین: به نقل از روزنامه عبری معاریو، درگیری‌ها بین رزمندگان حزب الله در کلیه مسیر‌های منتهی به بنت جبیل با نظامیان ارتش اسرائیل در جریان است.

به گزارش ایرنا، معاریو افزود: ارتش اسرائیل با وجود حملات شدید هوایی و زمینی، نتوانسته است مراکز و نقاط اصلی در داخل شهر بنت جبیل را به کنترل درآورد.

همزمان رسانه‌های نزدیک به مقاومت اسلامی لبنان، تصاویری از حمله پهپادی رزمندگان حزب الله به دشمن صهیونیستی در ۲۵ مارس گذشته (پنجم فروردین) روستای الطیبه در جنوب این کشور را منتشر کردند.

ساعاتی پیش نیز شبکه المنار، جنبش حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای از حمله به محل تجمع خودرو‌ها و نظامیان ارتش صهیونیستی در جنوب شهر الخیام خبر داد.

در بیانیه حزب‌الله آمده است: در دفاع از لبنان و ملت آن و در پاسخ به نقض توافق آتش‌بس توسط دشمن و تجاوزات مکرر آن علیه روستا‌های جنوب لبنان که با وجود پایبندی مقاومت به آتش‌بس صورت می‌گرفت، رزمندگان مقاومت اسلامی محل تجمع خودرو‌ها و نظامیان دشمن صهیونیستی در تپه الحمامص در جنوب شهر الخیام را موشکباران کردند.

حزب‌الله در بیانیه دیگری اعلام کرد که رزمندگان آن همچنین مقر فرماندهی گردان السهل در پادگان بیت هلل را هدف حمله موشکی قرار دادند.

این جنبش همچنین در بیانیه دیگری از حمله موشکی محل تجمع خودرو‌ها و نظامیان ارتش صهیونیستی در اطراف تپه شمران در شهر بنت جبیل خبر داد.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (۱۱ اسفند گذشته)، مناطق مختلف لبنان از جمله ضاحیه بیروت را به طور گسترده‌ای بمباران کرده است که منجر به شهادت بیش از دو هزار شهروند لبنانی شده است.

با وجود اعلام آتش‌بس بین ایران و آمریکا، حملات رژیم اشغالگر به جنوب لبنان همچنان ادامه دارد و این رژیم در شدیدترین حملات، روز چهارشنبه چندین نقطه این کشور را بمباران کرد که منجر به شهادت صد‌ها تن شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار