کد خبر: 1350904
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۴
توقیف ۲۰ خودروی حاوی اتباع خارجی در شاهرود؛ ۶۰ نفر دستگیر شدند فرمانده انتظامی شاهرود از توقیف ۲۰ خودرو حاوی اتباع خارجی غیر مجاز در شهرستان خبر داد و گفت: در این راستا ۶۰ تبعه غیر مجاز دستگیر شدند.

جوان آنلاین: سرهنگ علیرضا شائینی غروب یکشنبه در بازدید مراکز ایست بازرسی شاهرود از پایش مستمر محور‌های مواصلاتی شهرستان خبر داد و اظهار داشت: رویکرد استمرار این طرح تامین امنیت شهروندان است.

به گزارش مهر، وی با اشاره به اینکه در همین ایست بازرسی‌ها ماموران انتظامی موفق به شناسایی اتباع خارجی غیر مجاز شدند، افزود: طی یک هفته ۲۰ خودرو حاوی این افراد شناسایی و توقیف شد.

فرمانده انتظامی شاهرود تعداد این افراد را ۶۰ نفر اعلام کرد و اظهار داشت: ورود به کشور حتما می‌بایست از مبادی قانونی انجام شود.

شائینی با تاکید به اینکه هر گونه ورود و حمل اتباع بیگانه غیر مجاز جرم محسوب می‌شود، تصریح کرد: با این متخلفان برابر قانون برخورد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این اتباع غیر مجاز به کشور مبدا خود عودت داده می‌شوند، افزود: از شهروندان در خواست داریم برای ایجاد امنیت پایدار از هر گونه به کار گیری غیر مجاز این افراد به طور جد خودداری کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار