کد خبر: 1349332
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
هشدار فوری سپاه: از تأسیسات نفتی در عربستان، امارات و قطر فاصله بگیرید سپاه هشدار داد که همگان از تأسیسات نفتی در عربستان، امارات و قطر فاصله بگیرند.

جوان آنلاین: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای تصریح کرد:

به گزارش تسنیم، به شهروندان و مقیمان در اطراف تأسیسات از جمله پالایشگاه سامرف – عربستان سعودی؛ میدان گازی الحصن – امارات متحده عربی؛ مجتمع پتروشیمی الجبیل – عربستان سعودی؛ مجتمع پتروشیمی مسیعید و شرکت مسیعید هولدینگ (وابسته به شرکت Chevron) – قطر و پالایشگاه رأس لفان (فاز‌های ۱ و ۲) – قطر

این مراکز به اهدافی مستقیم و مشروع تبدیل شده‌اند و در ساعات آینده مورد هدف قرار می‌گیرند؛ لذا از تمامی شهروندان، مقیمان و کارکنان خواسته می‌شود فوراً این مناطق را ترک کرده و بدون هیچ‌گونه تأخیر به فاصله‌ای امن منتقل شوند.

پیش از این، هشدار‌های صریح و مکرری به حاکمان شما درباره ورود به این مسیر خطرناک و به‌قمار گذاشتن سرنوشت ملت‌هایشان داده شده بود.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
چقدر گفتم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
0
0
چقدر گفتم نفت و انرژی و دیموناشون رو بزنید. بزنید پالایش رو فلجشون کنید. حمله پیش دستانه انجام ندادید تا اونا زدند. ضربه فلج کننده بزنید تا حسابی صدا کنه. با ساختمون زدن نمیشه جنگ را برد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار