کد خبر: 1348446
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
هشدار قرارگاه خاتم‌: آمریکا منتظر اقدام متقابل و دردناک باشد سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) با اشاره به حمله شب گذشته آمریکا و رژیم صهیونیستی به یکی از بانک‌های کشور اعلام کرد: منتظر اقدام متقابل باشید.

جوان آنلاین: سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) با اشاره به تحولات اخیر در منطقه اظهار کرد: شب گذشته ارتش تروریستی آمریکا و رژیم سفاک صهیونیستی پس از ناکامی در دستیابی به اهداف نظامی خود، یکی از بانک‌های کشور را مورد هدف قرار دادند.

وی افزود: این اقدام، مصداق رفتاری نامشروع و نامتعارف در جنگ محسوب می‌شود و نشان‌دهنده استیصال دشمن در میدان نبرد است.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) تأکید کرد: با این اقدام، دشمن عملاً دست جمهوری اسلامی ایران را برای هدف قرار دادن مراکز اقتصادی و بانک‌های متعلق به آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه باز گذاشته است.

وی در ادامه با هشدار به طرف‌های مقابل گفت: آمریکایی‌ها باید منتظر اقدام متقابل و دردناک جمهوری اسلامی ایران باشند.

سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) همچنین به مردم منطقه توصیه کرد در شعاع یک کیلومتری بانک‌ها حضور نداشته باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار