محافل رسانه ای رژیم صهیونیستی با انتشار گزارش هایی به قدرت موشکی ایران اذعان کردند. جوان آنلاین: محافل رسانه ای رژیم صهیونیستی اذعان کردند، زمان هشدار آغاز حملات موشکی ایران در اراضی اشغالی به دلیل آسیب دیدن رادارهای آمریکا در منطقه به یک دقیقه کاهش یافته است.
بر اساس این گزارش، وارد آمدن آسیب به رادارهای آمریکایی روند شناسایی و رصد موشکهای ایران در زمان مناسب را دچار مشکل کرده است.
رسانه های مذکور اضافه کردند، این در حالی است که پیشتر دست کم هشت دقیقه قبل از اصابت موشک ها به اراضی اشغالی، آژیرهای خطر به صدا درمی آمدند.
محافل رسانه ای رژیم صهیونیستی اعتراف کردند، ایران یک موشک آزمایشی شلیک کرده که قابلیت فرار از سیستمهای رصد را دارد و تنها زمانی می توان این موشک را رصد کرد که تقریبا به هدف مورد نظر نزدیک شده باشد.