مقاومت عراق تهدید کرد که هرگونه آسیب زدن به حومه جنوبی بیروت، با پاسخ سخت این گروه علیه منافع آمریکا در منطقه همراه خواهد شد. جوان آنلاین: کمیته هماهنگی مقاومت عراق اعلام کرد که سالهای گذشته نشان داده است کل منطقه در چارچوب یک معادله واحد قرار دارد؛ معادلهای که بر اساس آن «یا امنیت برای همه برقرار است یا هیچکس امنیتی نخواهد داشت.
این کمیته تأکید کرد: امنیت و ثبات در ضاحیه جنوبی بیروت و ساکنان آن، بخشی جداییناپذیر از معادله امنیت منطقهای است و پیامدهای هرگونه تعرض به آن، منافع حیاتی آمریکا در خاورمیانه را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
این گروه همچنین هشدار داد: هرگونه تعرض به امنیت ضاحیه که محل اسکان جمع زیادی از غیرنظامیان است، قطعاً با تهدید امنیت سفارتخانههای کشورهای متجاوز، چه در عراق، بحرین، کویت یا لبنان، روبه رو خواهد شد.
کمیته هماهنگی مقاومت عراق در پایان بار دیگر تهدید کرد: خدشه دار کردن امنیت ضاحیه جنوبی بیروت همچنین به طور مستقیم بر امنیت شرکتهای بزرگ نفتی آمریکایی فعال در شبهجزیره عربستان تأثیر خواهد گذاشت؛ و ما هشدارهای لازم را دادهایم.