کد خبر: 1346668
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اعلام کرد:
تصادف مرگبار در نظنز؛ ۶ نفر جان باخته داشت اصفهان-رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اعلام کرد: صبح امروز بر اثر تصادف بین یک دستگاه کامیون کشنده و یک دستگاه سواری پژو پارس در آزادراه نطنز ۶ نفر جان خود را از دست داده و یک نفر نیز مجروح شد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین سرهنگ "علی مولوی" درگفت و‌گو با خبرنگار خبرگزاری پلیس بیان داشت: صبح امروز در پی اعلام مرکز فوریت پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تصادف منجر به فوت در آزادراه نطنز بلافاصله ماموران پلیس راه برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی در ادامه افزود: با حضور ماموران در محل مشاهده شد بر اثر تصادف بین یک دستگاه سواری پژو پارس و یک دستگاه کامیون متاسفانه شش نفر از سرنشینان خودرو پژو پارس در دم فوت و راننده نیز مجروح که برای درمان به بیمارستان منتقل شد.

 رئیس پلیس راه استان در ادامه تصریح کرد: علت این حادثه توسط کارشناسان پلیس راه در دست بررسی است که به محض وصول متعاقباً اعلام خواهد شد.

 این مقام انتظامی در پایان به شهروندان توصیه کرد: با توجه به درپیش بودن سال نو و شروع سفرهای نوروزی از هرگونه عجله و شتاب بی‌مورد حین رانندگی خودداری و نسبت به رعایت قوانین و مقررات توجه بیشتری داشته تا شاهد وقوع چنین حوادث ناگواری نباشیم.

برچسب ها: تصادفات ، اصفهان ، تخلفات
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار