کد خبر: 1343838
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
نماینده تهران:
مواضع عراقچی و سرلشکر موسوی مقتدرانه بود نماینده مردم تهران در مجلس مواضع وزیر امور خارجه و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در صحن مجلس و در جمع نمایندگان را مقتدرانه خواند و گفت: امیدوارم هم ما پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی و مبانی جمهوری اسلامی باشیم.

جوان آنلاین: مهدی کوچک زاده در جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس در اخطاری با استتناد به اصل ۶۷ قانون اساسی اظهار داشت: یکی از سایت های خبری برغم همه مواضع صحیح و صریح آقای عراقچی، از قول وزیر امور خارجه نوشته «می‌توان درخصوص موشک‌ها مذاکره کرد». در حالی که وقتی وارد متن خبر می‌شوید، ده بار وزیر محترم امور خارجه تأکید کرده که نمی‌توان مذاکره کرد.

به گزارش ایرنا، کوچک زاده افزود: این سایت خبری بهانه می‌آورد و می‌گویند این اشتباه بوده؛ کی باور می‌کند این اشتباه بوده؟ در این جلسه با آقای عراقچی صحبت کردم؛ ایشان از این وضعیت شاکی بود.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: من خواهش می‌کنم تولیت محترم آستان حضرت امام (ره) توجه کنند که چه کسانی دارند به‌اصطلاح به ایشان سرویس و خدمات می‌دهند. اگر ما تذکر نمی‌دادیم و سریع جلوی خبر دروع این سایت را نمی‌گرفتیم می توانست کشور را به آشوب بکشاند.بعد از ما توقع دارند که دوقطبی ایجاد نکنیم؛ این چه حرف‌هایی است؟

وی تصریح کرد: من از قوه قضاییه به‌جد می‌خواهم؛ پیگیری کنند، چطور است که چهار تا آدمی که سرشان به تنشان نمی‌ارزد را دستگیر می‌کنید، بعد به این سایت خبری که با این دروغش می‌تواند کشور را به آشوب بکشاند هیچ توجهی نمی‌کنید؟

کوچک زاده گفت: آقای اژه‌ای ( رئیس قوه قضائیه)، جلوی اینها (کسانی که دروغ می گویند و می نویسند) را بگیرید. این‌طوری نمی‌شود کشور را در جنگ اداره کرد، ستون پنجم یعنی چه؟

گزارش وزیر خارجه و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح درباره مذاکرت افتخار آفرینی بود

حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس دوم مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به این اخطار گفت: امروز با ابتکار ریاست محترم مجلس، هیات‌رئیسه و شما نمایندگان شاهد گزارش افتخارآفرینی بود که امیر موسوی، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح، و آقای عراقچی، وزیر محترم امور خارجه، ارائه دادند که مورد تحسین نمایندگان مجلس قرار گرفت و نشان داد جمهوری اسلامی ایران در موضع قدرت و تعیین‌کننده میدان است.

وی افزود: حالا در فضای مجازی، هر سخنی که مغایر با این بیانات امروز این دو عزیز در اینجا باشد، مشخص است که در مسیر انقلاب و در مسیر حرکت امروز کشور اسلامی ما نیست.

حاجی بابایی گفت: امیدواریم همه کسانی که قلم می‌زنند، صحبت می‌کنند و بحث می‌کنند، مطالب را در راستای دیپلماسی و میدان ـ که امروز یکی شده ـ به فضل الهی دنبال کنند و همه، به پیروی از مقام معظم رهبری، شکست آمریکای جنایتکار را ان‌شاءالله در این مرحله هم دنبال بکنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار