کد خبر: 1342626
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۴
نمایشگاه گردشگری تهران به تعویق افتاد در نشست مشترک معاونان گردشگری با تشکل‌ها و فعالان بخش‌خصوصی تصمیم گرفته شد زمان نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی به تعویق افتد. این نمایشگاه قرار بود از ۲۳ تا ۲۶ بهمن‌ماه در تهران برگزار شود.

جوان آنلاین: در نشست مشترک اخیر انوشیروان محسنی‌بندپی، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مریم جلالی، معاون صنایع‌دستی این وزارتخانه با نمایندگان تشکل‌ها، مدیران‌کل تخصصی دو حوزه و فعالان بخش‌خصوصی، درباره برگزاری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی تبادل نظر شد. در پایان این نشست، طرفین با توجه به ضرورت فراهم شدن بستر‌های مناسب اجرایی و تبلیغاتی، به این جمع‌بندی رسیدند که نمایشگاهی که پیش‌تر قرار بود ۲۳ تا ۲۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شود، به تاریخ دیگری موکول شود.

به گزارش ایسنا، این نشست با حضور معاونان گردشگری و صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، مدیران کل تخصصی دو حوزه و جمعی از نمایندگان تشکل‌ها، انجمن‌های صنفی و فعالان اقتصادی دو حوزه برگزار شد. محور اصلی این نشست، بررسی آخرین وضعیت برگزاری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی و ارزیابی ابعاد اجرایی، اجتماعی و اقتصادی آن بود.

شرکت‌کنندگان در این نشست دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های خود را درباره نحوه برگزاری نمایشگاه، میزان آمادگی بخش خصوصی و شرایط عمومی جامعه مطرح کردند و بر ضرورت تصمیم‌گیری مشترک و مبتنی بر واقعیت‌های اجرایی تاکید داشتند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، نمایندگان بخش خصوصی در این نشست اعلام کردند که برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی، نیازمند آمادگی کامل فعالان این حوزه و زمان کافی برای برنامه‌ریزی و تبلیغات است. به گفته آنها، تحقق اهداف نمایشگاه از جمله معرفی ظرفیت‌ها، جذب مخاطب تخصصی و عمومی و ایجاد فرصت‌های اقتصادی، مستلزم فراهم بودن زیرساخت‌ها و هماهنگی‌های لازم است.

در این چارچوب، بخشی از فعالان صنفی پیشنهاد کردند زمان برگزاری نمایشگاه با فاصله بیشتری تعیین شود تا امکان اطلاع‌رسانی گسترده‌تر و حضور مؤثرتر مشارکت‌کنندگان فراهم شود.

در مقابل، معاونان گردشگری و صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز پس از بیان این دیدگاه‌ها، بر اهمیت هماهنگی با بخش‌خصوصی در برگزاری رویداد‌های ملی تاکید و اعلام کردند هدف از برگزاری نمایشگاه، ایجاد بستری مناسب برای فعالان گردشگری و صنایع دستی و بهره‌برداری مؤثر از ظرفیت‌های این دو حوزه است.

بر اساس اظهارات مطرح‌شده در این نشست، برگزاری نمایشگاه باید به‌گونه‌ای باشد که امکان مشارکت حداکثری و تحقق اهداف پیش‌بینی‌شده فراهم شود و تصمیم‌گیری در این زمینه، نیازمند توجه به ملاحظات اجرایی و وضعیت فعالان اقتصادی است.

در نهایت، با توجه به مجموعه مباحث مطرح‌شده و ارزیابی‌های انجام‌شده، حاضران در نشست به این جمع‌بندی رسیدند که برگزاری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی در بازه زمانی پیش‌بینی‌شده (۲۳ تا ۲۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۴) برگزار نشود و به زمان دیگری موکول شود. این تصمیم با توافق طرفین و با هدف فراهم شدن فرصت بیشتر برای برنامه‌ریزی، تبلیغات و آماده‌سازی بخش‌های مختلف نمایشگاه اتخاذ شد.

از دیگر محور‌های مورد تاکید در این نشست، نقش اطلاع‌رسانی و تبلیغات در موفقیت نمایشگاه بود. فعالان بخش‌خصوصی معتقدند نمایشگاه‌های بین‌المللی و ملی، زمانی می‌توانند به اهداف خود دست یابند که اطلاع‌رسانی آنها به‌صورت هدفمند و با زمان‌بندی مناسب انجام شود.

بر اساس جمع‌بندی نشست، مقرر شد زمان جدید برگزاری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی پس از بررسی‌های کارشناسی و هماهنگی‌های لازم، در آینده اعلام شود. وزارت میراث‌فرهنگی اعلام کرده است که اطلاع‌رسانی در این زمینه از طریق مسیر‌های رسمی انجام خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار