ارتش رژیم صهیونیستی اسرائیل از اعلام آماده باش در اراضی اشغالی در پی تلاش برای نفوذ از مرز اردن در منطقه وادی عربه خبر داد. جوان آنلاین: ارتش رژیم اشغالگر شامگاه سهشنبه مدعی شد که تحرکاتی مشکوک را که با هدف نفوذ از مرز اردن در منطقه وادی عربه انجام شده بود، رصد و شناسایی کرده است.
به گزارش مهر، در این راستا شبکه ۱۴ تلویزیون اسرائیل گزارش داد: این حادثه در منطقه وادی عربه رخ داده و حدود ۸ نفر از نیروهای امنیتی اردن دو فرد مشکوک را که قصد نفوذ به داخل سرزمینهای اشغالی را داشتند، تعقیب کردهاند و پیش از آنکه برخی از آنها بتوانند از مرز عبور کنند، عملیات تعقیب آغاز شده است.
این رسانه عبری زبان افزود: ارتش اسرائیل بلافاصله عملیات جستوجو و پاکسازی منطقه را آغاز کرد.
در همین حال شبکه ۱۲ اسرائیل نیز گزارش داد نیروهای زیادی به محل حادثه اعزام شدند و چند خیابان و محور اصلی در منطقهای که احتمال نفوذ در آن وجود داشت، بسته شد.
این شبکه در ادامه اعلام کرد که حادثه وادی عربه پایان یافته و امکان بازگشت به روال عادی زندگی فراهم شده است.