کد خبر: 1342130
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
اعلام آماده باش در «اسرائیل» درپی تلاش برای نفوذ از سمت اردن ارتش رژیم صهیونیستی اسرائیل از اعلام آماده باش در اراضی اشغالی در پی تلاش برای نفوذ از مرز اردن در منطقه وادی عربه خبر داد.

جوان آنلاین: ارتش رژیم اشغالگر شامگاه سه‌شنبه مدعی شد که تحرکاتی مشکوک را که با هدف نفوذ از مرز اردن در منطقه وادی عربه انجام شده بود، رصد و شناسایی کرده است.

به گزارش مهر، در این راستا شبکه ۱۴ تلویزیون اسرائیل گزارش داد: این حادثه در منطقه وادی عربه رخ داده و حدود ۸ نفر از نیروهای امنیتی اردن دو فرد مشکوک را که قصد نفوذ به داخل سرزمین‌های اشغالی را داشتند، تعقیب کرده‌اند و پیش از آنکه برخی از آنها بتوانند از مرز عبور کنند، عملیات تعقیب آغاز شده است.

این رسانه عبری‌ زبان افزود: ارتش اسرائیل بلافاصله عملیات جست‌وجو و پاکسازی منطقه را آغاز کرد.

در همین حال شبکه ۱۲ اسرائیل نیز گزارش داد نیروهای زیادی به محل حادثه اعزام شدند و چند خیابان و محور اصلی در منطقه‌ای که احتمال نفوذ در آن وجود داشت، بسته شد.

این شبکه در ادامه اعلام کرد که حادثه وادی عربه پایان یافته و امکان بازگشت به روال عادی زندگی فراهم شده است.

برچسب ها: اسرائیل ، جنگ غزه ، اردن
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار