وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شهر تهران به عنوان نماد ایران عزیز ما مطرح است و اتفاق هایی که در شهر تهران می افتد، پیش برنده و طلایهدار برای بحث های کل فرهنگ و هنر ایران است. جوان آنلاین: سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه دوازدهمین دوسالانه بینالمللی کارتون و کاریکاتور تهران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا درخصوص همکاری میان نهادی وزارتخانه با شهرداری تهران در حوزه فرهنگ و هنر ایران در این رویداد هنری، بیان کرد: خوشبختانه همکاری های قابل توجهی با شهرداری تهران داشته و داریم.
به گزارش ایرنا، وی افزود: به طور خاص شهر تهران به عنوان نماد ایران عزیز ما مطرح است و اتفاق هایی که در شهر تهران می افتد، بخش پیش برنده و طلایه دار، برای بحث های کل فرهنگ و هنر ایران است. طبعا همکاری های وزارت فرهنگ و شهرداری تهران در فضای شهر تهران محدود به تهران باقی نمی ماند، بلکه فرصتی برای گسترش فرهنگ و هنر ایران اسلامی ما در کل ایران عزیز ایجاد می کند.
صالحی اضافه کرد: بنابراین با همین نگاه، همکاری های قابل توجهی داشته ایم و داریم. در جشنواره های فجر و به طور خاص در جشنواره های کاریکاتور، همکاری های خوبی را با دوستان و خود شهردار در مدیریت شهری و با همکاران ما در معاونت هنری داشته ایم. این کارها خوب بوده و خوب هم ادامه پیدا خواهد کرد.
همچنین در این مراسم، علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا، درخصوص اختصاص بیلبوردهای شهری تهران به آثار برگزیده دوسالانه دوازدهم گفت: یکی از نکاتی که در سالیان اخیر به آن توجه داریم، این است که بخش بزرگی از نمایش در سطح شهر را به هنرمندان، پیشکسوتان، نخبگان و صاحب نظران در قالب آثار آنها چه در کتاب، چه در فیلم و چه در کاریکاتور اختصاص بدهیم تا از این طریق بتوانیم خدمات آنها را ارائه بدهیم.
وی افزود: چون بحث کاریکاتور است و خود کاریکاتور هم یک پیام ویژه ای در ارتقای فرهنگ عمومی و آموزشهایی که به مقصود و برگرفته از نظریات اصلاحی آن دارد، هنرمند کاریکاتوریست آن را می کشد تا یک پیامی را به جامعه منتقل کند.
زاکانی ادامه داد: به طبع خیلی از این آثار قابل انعکاس است. بویژه آثاری که رتبه های برتر را آورده اند و هفت داور با زحمات سیدمسعود شجاعی طباطبایی، دبیر دوسالانه، توانستند این جریان را خلق کنند. به امید خدا، زمانی که برگزیدگان را به ما ارائه بدهند، ما نیز آنها را منعکس می کنیم.