کد خبر: 1341495
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۵
وزیر فرهنگ: دوسالانه کاریکاتور راهکاری کارآمد در توسعه دیپلماسی فرهنگی است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به دوازدهمین دوسالانه بین‌المللی کاریکاتور تهران نوشت: این دوسالانه، علاوه بر آنکه تجلی بارز خلاقیت هنری است، راهکاری کارآمد در توسعه دیپلماسی فرهنگی و پیام‌آور صلح، دوستی و وفاق انسانی برای جهانیان به شمار می‌آید.

جوان آنلاین: متن پیام سیدعباس صالحی بدین شرح است: «کاریکاتور، هنری زنده، گویا و اثرگذار است که با زبانی جهانی، فراتر از مرزهای زبان، فرهنگ و جغرافیا، با جامعه انسانی گفت‌وگو می‌کند و بستری برای تبادل اندیشه میان هنرمند، مردم و کنشگران اجتماعی فراهم می‌آورد. این شاخه تاثیرگذار از هنرهای تجسمی، بازتابی از تحولات اجتماعی بوده و آثاری ماندگار در گنجینه بصری فرهنگ جهان ثبت کرده است.

به گزارش ایرنا، هنرمندان کاریکاتوریست ایران، با خلاقیتی کم‌نظیر و نگاه نقادانه، نام ایران را در عرصه بین‌المللی درخشان ساخته‌اند و دوسالانه بین‌المللی کاریکاتور تهران نیز به پشتوانه این سرمایه گرانبها، از جایگاهی ممتاز در جهان هنر برخوردار است.

هم‌زمان با پیشرفت رسانه‌های نوین و فضای دیجیتال، هنرمندان جوان کشور با بهره‌گیری از زبان تصویر به‌روز و تکنیک‌های نوین، این دوسالانه را به رویدادی پویا و اثرگذار در عرصه بین‌المللی بدل ساخته‌اند که همواره شاهد استقبال و حضور گسترده هنرمندان برجسته است.

دوسالانه بین‌المللی کاریکاتور تهران، علاوه بر آنکه تجلی بارز خلاقیت هنری است، راهکاری کارآمد در توسعه دیپلماسی فرهنگی و پیام‌آور صلح، دوستی و وفاق انسانی برای جهانیان به شمار می‌آید؛ پیامی که در شرایط پیچیده امروز، بیش از هر زمان دیگری حیاتی است.

برگزاری دوازدهمین دوره دوسالانه بین‌المللی کاریکاتور تهران را ارج می‌نهم و برای هنرمندان شرکت‌کننده آرزوی هنرمندی بر مدار حقیقت و عدالت و برای دست‌اندرکاران توفیق مسئلت دارم.»

به گزارش ایرنا، آیین اختتامیه دوازدهمین دوسالانه بین‌المللی کاریکاتور تهران امروز (یکشنبه پنجم بهمن ماه) ساعت ١٧:٣٠ در کوشک باغ هنر برگزار می‌شود. این دوسالانه بعد از وقفه هشت ساله با احیای خانه کاریکاتور سازمان فرهنگی هنری شهرداری و همکاری اداره کل هنرهای تجسمی و موسسه توسعه هنرهای تجسمی به دبیری سیدمسعود شجاعی طباطبایی و دبیری اجرایی عباس قاضی زاهدی با حضور هنرمندان ٧٠ کشور برگزار شده است.

دوسالانه کاریکاتور تهران با جایزه ٨ هزار یورویی گرانترین جایزه کاریکاتور را دارد و در مجموع ٢۶ هزار یورو جایزه ارزی و حدود ۵ میلیارد ریال جایزه ریالی به کارتونیست‌ها اهدا می‌کند.

نمایشگاه آثار دوسالانه تا ٢٠ بهمن در محل فرهنگستان هنر، مجموعه فرهنگی هنری صبا واقع در خیابان ولیعصر (عج)، نرسیده به خیابان آیت‌الله طالقانی در معرض دید علاقه‌مندان خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار