کد خبر: 1340916
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸
ادعای ترامپ: حکومت سوریه با کمک ما زندانیان فراری داعش را دستگیر کرد رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که رژیم جولانی با کمک واشنگتن، زندانیان فراری گروه تروریستی داعش را دستگیر کرده است.

جوان آنلاین: به نقل از روسیاالیوم، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا در سخنانی مدعی شد که رژیم جولانی در سوریه موفق شده است زندانیان فراری گروه تروریستی داعش را دستگیر و آنها را روانه زندان کند.

به گزارش مهر، سخنگوی نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) امروز به شبکه روداو کردستان عراق گفته بود که حدود یکهزار و ۵۰۰ نفر از گروه تروریستی داعش از زندان الشدادی در حومه استان الحسکه در شرق سوریه فرار کرده‌اند.

از سوی دیگر وزارت کشور رژیم جولانی مدعی شد که ۸۱ تن از عناصر گروه تروریستی داعش را دستگیر کرده که از زندان الشدادی فرار کرده بودند.

یک منبع امنیتی سوری نیز دیروز دوشنبه اعلام کرد که ده‌ها تن از عناصر تشکیلات تروریستی داعش از زندان المعامل، به دنبال عقب نشینی نیرو‌های قسد و ورود عناصر وابسته به رژیم جولانی به این منطقه فرار کرده‌اند.

وی اضافه کرد که بعد از عقب نشینی نیرو‌های قسد از اطراف زندان مذکور، آشوب و ناامنی این منطقه را فرا گرفت که در نهایت ده‌ها تن از عناصر داعشی موفق به فرار شدند.

این منبع امنیتی بیان کرد: عناصر وابسته به جولانی نتوانستند کنترل اوضاع زندان المعامل را به دست بگیرند و این عناصر داعشی که از زندان مذکور فرار کرده‌اند، یک تهدید امنیتی بزرگ برای منطقه به شمار می‌روند؛ به ویژه آن که به اردوگاه الهول که حاوی هزاران تن از عناصر داعش در سوریه است؛ نزدیک هستند.

وی تصریح کرد: نگرانی‌های جدی در خصوص اجرای عملیات‌های تروریستی توسط این عناصر در مناطق مختلف وجود دارد.

گفته می‌شود که تروریست‌های داعشی عامدانه برای ایجاد بی ثباتی در کشور‌های همسایه سوریه و منطقه آزاد شده‌اند.

برچسب ها: ترامپ ، سوریه ، داعش
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار