کد خبر: 1339786
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
امیر نصیرزاده: پایگاه‌های آمریکا در صورت تهاجم دشمن هدف مشروع است وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح اظهار کرد: همه پایگاه‌ها و کشور‌های تسهیل‌گر آمریکا در صورت تهاجم دشمن در منطقه در صورت اقدام علیه ایران، هدف مشروع ما خواهد بود.

جوان آنلاین:  امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در گفت و گویی با اشاره به تهدیدات اخیر مقامات کاخ سفید علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: نیروی اصلی و امنیت‌ساز ما ملتی هستند که دیروز در میدان بودند و پاسخ دشمن را دادند و تاکید کردند که هیچ تهدیدی را نمی‌پذیرند، اما در حوزه توان دفاعی ما پیوسته در حال تلاش هستیم و اجازه نخواهیم داد که کسی کشور ما را تهدید کند.

به گزارش مهر، وی افزود: اگر این تهدیدات به عمل تبدیل شود، با تمام توان تا آخرین قطره خون از کشور دفاع خواهیم کرد و دفاع ما برای آنها دردآور خواهد بود چرا که دانشمندان و متخصصان ما در حال تلاش هستند و اگر اتفاقی رخ دهد توانمندی‌های شگفتانه‌ای را به میدان خواهیم آورد که بسیار اثر بخش خواهد بود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: غیر از این موضوع همه پایگاه‌ها و کشور‌های تسهیل‌گر آمریکا در منطقه در صورت اقدام علیه ایران، هدف مشروع ما خواهد بود.

وی در خصوص میزان آمادگی‌های دفاعی کشورمان، تاکید کرد: تلاش‌های بسیار خوبی انجام شده و وضعیت دفاعی ما نسبت به جنگ دوازده روزه بهتر است.

برچسب ها: وزیر دفاع ، آمریکا ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار