کد خبر: 1339517
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
بقایی:
مداخله آمریکا و مقامات صهیونیست در اغتشاشات روشن است سخنگوی وزارت خارجه گفت: اظهارات مداخله‌جویانه آمریکا و مقامات رژیم صهیونیستی کاملاً روشن بود که با یک هدف اساسی در حال انجام است و آن ایجاد خشونت، هرج و مرج و بی‌ثباتی در کشورمان است.

جوان آنلاین: اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امورخارجه در نشست خبری هفتگی خود با رسانه‌ها اعلام کرد: از روز پنجشنبه گذشته کشورمان با سیل استفاده از سلاح گرم و سرد در بین معترضین در استانهای مختلف مواجه شد؛ همزمان با اظهارات مداخله جویانه مقامات آمریکایی و صهیونیستی مواجه شد.

به گزارش مهر، وی افزود: اگر در موارد مشابه در کشور ما یا در کشورهای دیگر به شکل مبهم یا تحت عناوین فریبنده مثل دموکراسی یا حقوق بشر، مداخلاتشان را پنهان می‌کردند، این بار خیلی صریح و روشن اعلام کردند که ما هستیم.

سخنگوی وزارت امورخارجه با اشاره به فعالیت‌های مایک پمپئو وزیر امور خارجه اسبق آمریکا یادآور شد: حتی دیدید که یکی از مقامات سابق آمریکا که کماکان تلاش می‌کند در سطح رسانه‌ای و تبلیغاتی تلاش می‌کند نقش گذشته خود را نسبت به کینه‌توزی نسبت به ملت ایران انجام دهد، صراحتاً گفت ما سال نو میلادی تبریک می‌گوییم را به مردم ایران و کسانی که در خیابان‌ها عناصر موساد که در کنار آنها هستند.

بقایی ادامه داد: این فقط یک نمونه بود و اظهارات مداخله‌جویانه آمریکا و مقامات رژیم صهیونیستی کاملاً روشن بود که با یک هدف اساسی در حال انجام است و آن ایجاد خشونت، هرج و مرج و بی‌ثباتی در کشورمان و اینکه تعداد بیشتری جان باخته و کشته از مردم ما بگیرند، است؛ برای همین جلسه امروز شبیه جلسه دوشنبه ۲۶ خرداد است که در واقع اتفاقاتی که در چند روز گذشته حادث شد به نوعی روز سیزدهم جنگ تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان محسوب می‌شود.

وی گفت: این اقدامات مطلقاً خلاف همه موازین و قواعد حقوق بین‌الملل هست، ما مطمئن هستیم که آمریکا و رژیم صهیونیستی هیچ پایندی به اصول و قواعد بین‌الملل ندارند و اینها مبنای تعامل و گفتگو بین ملت‌ها و کشورها است و ما باید به استناد به همین اصول و قواعد نشان دهیم که اقدامات مداخله گرایانه آمریکا و رژیم صهیونستی چقدر قبیح و زشت بوده و در سطح بین‌المللی همه این موارد مستند سازی خواهد شد.

سخنگوی وزارت امورخارجه تصریح کرد: اسناد و شواهد غیرقابل انکار از حضور افراد مسلح و مجهز و کاملاً سازمان‌دهی شده در صفوف معترضین برای اینکه مردم را هدف قرار دهد، وجود دارد؛ جنایاتی که صورت گرفته و حمله به زیرساخت‌های مختلف، اماکن فرهنگی، مراکز بهداشتی و اینکه ساختمانی را به صورت کامل از بین ببرند، پرستار را در آنجا زنده زنده بسوزانند و اینها روش‌هایی است که در جاهای دیگر توسط تروریست‌ها و عناصر بسیار بی‌رحمی مثل داعش دیده بودیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار