کد خبر: 1338622
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
نماینده مینودشت از پاسخ‌های وزیر اقتصاد قانع شد نماینده مردم مینودشت در مجلس شورای اسلامی از پاسخ‌های «سید علی مدنی‌زاده» وزیر امور اقتصاد و دارایی قانع شد.

جوان آنلاین:سید علی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصاد و دارایی برای پاسخ به سوال سید نجیب حسینی نماینده مینودشت و ۴۱ نماینده مجلس در مجلس حضور یافت.

سوال نخست سید نجیب حسینی در مورد علت عدم رعایت توازن منطقه‌ای در توزیع تسهیلات اشتغال‌زایی قانون بودجه ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ و سوال دوم درباره نحوه توزیع تسهیلات اشتغالزایی در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بوده است.

وی اظهار کرد:اهمیت تبصره‌های مرتبط با اشتغال و تسهیلات اشتغال‌زایی در لوایح بودجه ۱۴۰۰ تا به امسال بر کسی پوشیده نیست. این موضوع همواره مورد حساسیت نمایندگان و کردم، به‌ویژه جوانان، بوده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: اگر بودجه‌های سنواتی کشور را مورد بررسی قرار دهیم، از سال ۱۴۰۰ تاکنون یکی از تبصره‌های مهم که هر سال در بودجه به آن پرداخته شده، موضوع اشتغال و پرداخت تسهیلات جهت اشتغال‌زایی در سطح کشور بود، موضوعی که هم تعهد برنامه پنج‌ساله هفتم و برنامه‌های گذشته محسوب می‌شود و هم مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

حسینی ضمن قرائت این تبصره‌ها، اظهار کرد: به منظور حمایت ملی از طریق افزایش سرمایه‌گذاری، ارتقای بهره‌وری، تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، احیای واحدهای تولیدی راکد، بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی موجود و استفاده از ظرفیت‌های خالی این مفاد هر سال در بودجه‌های سنواتی منعکس شده است.

برچسب ها: مجلس ، وزارت اقتصاد ، مدنی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار