کد خبر: 1338494
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۱
غلظت آلاینده‌ها در تهران تشدید می‌شود پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که از فردا سه‌شنبه تا روز پنجشنبه با تقویت پایداری جو، پیرو هشدار سطح نارنجی آلودگی، تشدید انباشت آلاینده‌ها و گاهی کاهش دید در این استان پیش‌بینی می‌شود.

جوان آنلاین: همچنین پیرو هشدار سطح زرد تا روز شنبه هفته آینده با استقرار جوی پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه به خصوص در مناطق پرتردد شهری به تدریج افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

به گزارش ایرنا، براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، در حال حاضر شاخص آلودگی هوای این کلانشهر با قرار گرفتن روی عدد ۱۴۴ در شرایط ناسالم و نارنجی است و به همین دلیل گروه‌های حساس جامعه همچون کودکان، سالمندان و بیماران تنفسی و قلبی و عروقی باید بیشتر مراقب بوده و تا حد امکان از منزل خارج نشوند.

برپایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، در پنج روز آینده آسمان تهران صاف تا کمی ابری، گاهی همراه با وزش باد ملایم پیش‌بینی شده است.

طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از بازه زمانی دوشنبه پانزدهم تا جمعه نوزدهم دی ماه، صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی خواهد بود.

همچنین بیشینه دمای پایتخت از روز دوشنبه تا جمعه به طور میانگین بین ۹ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد تغییر می‌کند، در این بازه زمانی هوا تغییر محسوسی ندارد. کمینه دما در این کلانشهر نیز در این بازه زمانی به طور میانگین از ۲ به چهار درجه سانتی‌گراد متغیر است که در این موضوع نیز با افزایش دما با حدود ۲ درجه همراه می‌شود.

البته مردم در مناطق آبعلی و فیروزکوه به ترتیب با منفی چهار و منفی ۱۱ درجه سانتی‌گراد هفته‌ای سرد را خواهند داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار