کد خبر: 1337068
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
سردار محمدیان:
پلیس با مجرمان تعارف ندارد/ به سارقان شلیک می‌شود فرمانده انتظامی تهران بزرگ با هشدار قاطع به سارقان اعلام کرد: پلیس برای اجرای قانون در برابر مجرمان هیچ تعارفی ندارد و کسانی که دست به اقدام مجرمانه بزنند، هدف گلوله مأموران قرار خواهند گرفت.

جوان آنلاین: سردار عباسعلی محمدیان روز یکشنبه در حاشیه اجرای طرح دستگیری سارقان و مالخران تهران اظهار کرد: نزدیک به ۴۰۰ دستگاه تلفن همراه، اموال ۲۵۳ متهم سارق و مال‌خر، حدود یک کیلوگرم انواع جواهرات سرقتی و نیز نزدیک به ۳۰ دستگاه موتورسیکلت که طی چهار سال گذشته از تهران سرقت و از استان‌های دیگر جمع‌آوری شده بود، در این عملیات کشف شد.

به گزارش ایرنا، این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین بخشی از اموالی که در استان‌های دیگر به سرقت رفته، توسط همکارانم در تهران از سارقان و مال‌خرها کشف شد.

وی این موفقیت‌ها را باعث افتخار خود، مجموعه پلیس و عاملی برای سربلندی در برابر مردم دانست و افزود: به نحوی راه مجرمان را مهار و کنترل کرده و اشراف داریم تا آنان فرصت سرقت نداشته باشند. آمارها نشان می‌دهد سرقت کاهش یافته که دلیل آن توانمندی پلیس، اشراف بر مجرمین و برخورد مناسب دستگاه قضایی است. البته از نظر ما حتی یک مورد سرقت هم زیاد است.

فرمانده انتظامی پایتخت با اشاره به مصاحبه‌های انجام‌شده با سارقین، اضافه کرد: اطلاعات به دست آمده به همکارانمان برای پیشگیری از جرم کمک می‌کند. امیدواریم روزی برسد که شاهد هیچ سرقتی نباشیم.

سردار محمدیان با هشدار به سارقان خاطر نشان کرد: آنان قبلاً بارها پلیس را آزموده‌اند و «آزموده را آزمودن خطاست». پلیس توانمند، تجهیزات مناسب، آموزش‌های لازم را دارد و قانون نیز پشتیبان آن است. سارقانی که اخیراً هدف گلوله قرار گرفتند (که به گفته وی امسال نیز چند نفر در بیمارستان بستری‌اند) نشان می‌دهد پلیس برای اجرای قانون در برابر مجرمان تعارف ندارد. امیدوارم دست از اقدامات مجرمانه بردارند تا هدف گلوله پلیس قرار نگیرند.

وی درباره روند بازگشت اموال سرقتی به صاحبانشان یادآور شد: در مورد سرقت‌هایی مانند خودرو، موتورسیکلت و تجهیزات کامپیوتری، باید مال باخته شناسایی و اموال به او بازگردانده شود. پلیس ناتوان نیست و الحمدالله تجهیزات لازم را دارد، اما وقتی مالی سرقتی محسوب می‌شود، حتماً باید مال باخته شناسایی شود. این موضوع با مواردی مثل مواد مخدر یا ثروت نامشروع که مصادره می‌شوند، متفاوت است.

برچسب ها: محمدیان ، فراجا ، سارقان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار