کد خبر: 1336872
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
حماس به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی توسط سومالی‌لند را محکوم کرد جنبش حماس بیانیه دولت جدایی‌طلب در منطقه «سومالی‌لند» در مورد به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

جوان آنلاین:  جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما با شدیدترین لحن، بیانیه دولت جدایی‌طلب در منطقه «سومالی‌لند» در مورد به رسمیت شناختن متقابل با رژیم صهیونیستی جنایتکار را محکوم می‌کنیم. ما این را یک سابقه خطرناک و تلاشی غیرقابل قبول برای کسب مشروعیت دروغین از یک رژیم فاشیستی اشغالگر می‌دانیم.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری شهاب، حماس تاکید کرد: ما قاطعانه برنامه‌های اشغالگران برای آواره کردن اجباری مردممان، از جمله استفاده از «سومالی‌لند» به عنوان مقصدی برای کوچاندن مردم غزه را رد می‌کنیم و نسبت به سیاست‌های مخرب صهیونیستی که با هدف تجزیه و بی‌ثبات کردن کشورهای عربی و دخالت در امور داخلی آنها برای خدمت به پروژه استعماری صهیونیستی انجام می‌شود، هشدار می‌دهیم.

پیش‌تر در روز جمعه، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از به رسمیت شناختن «جمهوری سومالی لند» به‌عنوان «کشوری مستقل و دارای حاکمیت» خبر داده بود. طبق این تصمیم، نتانیاهو و «گدعون ساعر» وزیر خارجه اسرائیل به همراه رئیس منطقه موسوم به «جمهوری سومالی لند»، بیانیه‌ای مشترک امضا کرده‌اند که به گفته آنها، در چارچوب «توافق‌های ابراهیم» و با ابتکار دونالد ترامپ صورت گرفته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار