بخشی از اظهارات عراقچی، وزیر امورد خارجه در گفتوگو با شبکه راشاتودی درباره امکان حمله مجدد اسرائیل به ایران و بازسازی نقاط آسیبدیده ایران در جنگ خبرساز شده است. بخشی از اظهارات عراقچی، وزیر امورد خارجه در گفتوگو با شبکه راشاتودی درباره امکان حمله مجدد اسرائیل به ایران و بازسازی نقاط آسیبدیده ایران در جنگ خبرساز شده است.
بخشی از اظهارات عراقچی، وزیر امورد خارجه در گفتوگو با شبکه راشاتودی درباره امکان حمله مجدد اسرائیل به ایران و بازسازی نقاط آسیبدیده ایران در جنگ خبرساز شده است.
عراقچی گفت: همه آنچه در تجاوز قبلی آسیب دیده بود را بازسازی کردهایم؛ اگر بخواهند همان تجربه شکستخورده را تکرار کنند، باز هم شکست خواهند خورد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، وزیر امور خارجه تاکید کرد: احتمال حمله را رد نمیکنیم، اما برای آن کاملاً آمادهایم؛ آمادگی ما برای جلوگیری از جنگ است، نه استقبال از آن.