کد خبر: 1335339
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی خبرداد
ایمن‌سازی ۳۷ نقطه حادثه‌خیز در استان مرکزی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی از ایمن‌سازی ۳۷ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: مجموعه اقدامات انجام‌شده باعث شده تردد در محورهای استان حتی در شرایط نامساعد جوی بدون مشکل انجام شود.
 
وح‌الله محسن‌زاده در نشست خبری به مناسبت روز راهداری و هفته حمل‌ونقل، اظهار کرد: در سامانه اخیر بارشی، بیش از ۱۵۰ تن شن و نمک مصرف و حدود چهار هزار کیلومتر از محورهای استان برف‌روبی شد که هیچ‌گونه انسداد یا اختلالی در تردد گزارش نشد.
وی با اشاره به تمهیدات زمستانی افزود: استان برای مدیریت بهتر شرایط جوی به چهار منطقه تقسیم شده و هر منطقه تحت نظارت مستقیم یکی از معاونان اداره‌کل فعالیت می‌کند. در حال حاضر نیز ۲۵۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری در آماده‌باش کامل قرار دارند و شرایط لازم برای استقرار پلیس در راهدارخانه‌ها فراهم شده است.
مدیرکل راهداری استان مرکزی ادامه داد: ۳۵ راهدارخانه در سطح استان فعال هستند و در صورت بروز مشکل برای مسافران، آمادگی اسکان اضطراری و ارائه خدمات حمایتی را دارند. در این زمینه همکاری هلال‌احمر نیز ادامه دارد و راهدارخانه‌ها به‌عنوان پشتیبان مورد استفاده قرار می‌گیرند.
محسن‌زاده با اشاره به عملکرد شاخص استان در حوزه نگهداری راه‌ها گفت: اجرای بیش از یک میلیون تن آسفالت در محورهای شریانی و بین‌استانی، استان مرکزی را در جایگاه نخست کشور از نظر مصرف قیر و پخش آسفالت قرار داده است.
وی فعال‌سازی ۵۲ اکیپ راهداری در محورهای اصلی، توسعه ۵۰ کیلومتر راه روستایی و افزایش تعداد دوربین‌های نظارت تصویری به ۷۹ دستگاه را از مهم‌ترین اقدامات سال جاری برشمرد و افزود: این اقدامات نقش مؤثری در ارتقای ایمنی و رضایت کاربران جاده‌ای داشته است.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی از بهره‌برداری باند دوم گردنه سیبک پیش از آغاز فصل سرما خبر داد و گفت: تقاطع زیرگذر راهبرد در ورودی شرقی استان با پیشرفت ۹۰ درصدی تا پایان سال جاری به زیر بار ترافیک می‌رود و زیرگذر محمدآباد نیز تا پایان سال افتتاح خواهد شد.
وی افزود: پروژه‌هایی از جمله زیرگذر ریجان در خنداب، تقاطع ورودی سد در محور الغدیر و محور گلدشت – آشیانه در دستور کار قرار دارد که بخشی از آن‌ها تا نیمه نخست سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
محسن‌زاده با اشاره به اقدامات ایمن‌سازی گفت: طی سال جاری پنج هزار کیلومتر خط‌کشی، ۴۵ کیلومتر نیوجرسی و ۲۵ کیلومتر روشنایی در محورهای استان اجرا شده و با مشارکت خیرین، ۱۸۰ میلیارد ریال برای روشنایی نقاط پرحادثه هزینه شده است.
وی با قدردانی از رانندگان استان افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵ میلیون تن کالا و حدود ۹۰۰ هزار مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای استان جابه‌جا شده است.
 
مدیرکل راهداری استان مرکزی درباره توسعه سامانه‌های نظارتی گفت: تعداد دوربین‌های نظارت تصویری از ۳۴ دستگاه به ۷۹ دستگاه افزایش می‌یابد و دوربین‌های ثبت تخلفات نیز از ۸۶ به ۱۳۰ دستگاه خواهد رسید که بخشی از آن‌ها نصب شده و بخشی دیگر در مراحل مناقصه و اجرا قرار دارد.
 
وی همچنین از نصب دوربین‌های سیار و افزایش سامانه‌های ترددشمار به ۸۴ دستگاه خبر داد و افزود: ۲۸۲ سامانه ردیابی ناوگان (GPS) نیز فعال شده که اقدامی کم‌سابقه در سطح کشور به شمار می‌رود.
 
محسن‌زاده با اشاره به مطالبات مردمی گفت: اجرای پنج تقاطع از جمله گردنه سیب، تقاطع غیرهمسطح راهجرد و تقاطع محمدآباد در دستور کار قرار گرفته است.
 
وی با بیان اینکه استان مرکزی در زمره ۱۰ استان پرتردد کشور قرار دارد، فرسودگی ناوگان را یکی از چالش‌های جدی حمل‌ونقل جاده‌ای دانست و افزود: نبود واردات ناوگان مسافری، افزایش شدید قیمت‌ها و فعالیت گسترده مسافربرهای شخصی و تاکسی‌های اینترنتی، انگیزه سرمایه‌گذاری در این بخش را کاهش داده است.
 
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: در ایام اربعین امسال، ۱۷ هزار زائر بدون بروز حتی یک مورد بلیت بازار سیاه جابه‌جا شدند و با آغاز فصل سرما نیز ۳۵ راهدارخانه استان به‌صورت فعال آماده ارائه خدمات به مسافران هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار